Buna
Este mic catelul tau? asa am patit si eu cu al meu catel de 4 luni, facea spume, voma, nu manca, doar apa, am sunat la medic si in loc sa isi faca griji pentru starea catelului, el m-a luat pe la Ploiesti ...costurile sunt mari, tratamentul este scump, dureaza un tratament la caini cam 12 zile etc.
Atunci am facut ce am stiut stiut eu, si nu vorbesc aiurea, am luat oxacilina si i-am bagat -o fortat pe gura, apoi ii storceam zeama de porocala, asa m-am chinuit cu catelusa mea 7 zile, am ars-o pe botic pentru ca asa fac cateii(cica) si astazi este din nou jucaria noastra, de 2 ori era gata gata sa moara si am salvat-o nu zic sa faci ce am zis eu, dar daca iti permiti un tratament, nu ezita.
Mult noroc si sa iti salvezi catelu.
O zi frumoasa sa ai
Buna! Din micile mele experiente, iti pot spune vreo 2 vorbe. Catelul meu facea asta cand avea probleme cu stomacelul. Probabil are vreo sensibilitate la mancare si il doare burtica dupa. Sau daca nu poate fi racit. deoarece ei nu tusesc cand sunt ca noi raciti, ci vomita. Da-i o ranitidina, daca nu vrea sa manance deloc fugi la veterinar.
Buna! In cazul asta ar trebui dus la veterinar, nu te costa atata. Si veterinarul iti poate face ceva card cu care sa-l duci la control regulat. Nu cred ca poate fii ceva grav... Sau virusul rabie... Probabil nu e ceva inregula cu el. Du-l la veterinar.
Asta a patit si catelul meu odata. Iti recomand sa mergi cu el la veterinar. Este posibil sa fi contactat un virus. Cel mai probabil iti va prescrie un tratament pentru el, incluzand pastile. Mukta sanatate!
Ane758 întreabă: