Pai asa a patit si cainele meu, dar nu a sangerat. Labuta unui animal (in cazul tau, pisica ta) nu trebuie pusa in betigasele despre care ziceai decat daca e fracturat. In cazul tau, iti recomand sa iei de la farmacie spray Oximed si sa o dai in fiecare zi de 2 ori. Sa nu o pansezi, caci rana va fi aerisita si se va vindeca mai repede. Totusi, pentru un sfat specializat si pentru ca pisicii tale sa nu-i apara o infectie, ia un 10 la mate si roaga-ti parintii sa duca pisicuta la veterinar. Cred ca consultul este gratuit.
P.S.: Mai intai incearca metoda mea.
Au procedat bine, dar trebiue sa o controleze un medic. nu e chiar asa de normal...
Nu strica sa te duci cu ea la doctor. Daca a mancat, e semn bun, dar daca are labuta rupta si se prinde prost, nu va fi bine. Du-te cu ea la doctor!
Eu am un spray albastru cu care o dau, nu stiu cum se numeste, dar cica e bun. Faza e ca atunci cand o dau cu spray se linge si nu rezolv nimic, de aceea i-am pansat labuta.
O sa-i treaca, gandeste-te la pisicile vagaboante care sunt mult mai grav si se vindeca singure.Mai ales ca este ingrijita e in regula.
Nu te mai panica.