| madaluhsha a întrebat:

Am nevoie de incurajare! Catelul meu a plecat de acasa si are decat 9 luni, pur si simplu a iesit pe strada si atunci cand am vrut sa-l chem in casa nu l-am mai gasit, l-am cautat peste tot, dar nu l-am gasit! Si cand ma gandesc la el, oare ce patit, spuneti-mi si mie nu stiu ceva ce ar' putea sa ma consoleze pentru ca am plans o gramada si nu pot sa ma opresc, in concluzie vreau sa-mi spuneti ceva ce ar' putea sa ma consoleze si daca vi s-a intampla si dvs. lucru' acesta pana acum (si daca l-ati mai gasit)! Scz. stiu ca nu e o intrebare asa de importanta, dar am nevoie de consolarecrying

Răspuns Câştigător
| brunett3 a răspuns:

Sa stii ca si al meu a fugit joi si avea vreo 4-5 ani. L-am cautat in tot cartierul dar nu e de gasit in situatii ca astea nu prea ai ce face decat sa te gandesti la ei. Poti face un afis si il poti lipi pe strazile apropiate de tine dar trebuie sa dai si o recompensa caci altfel...
Sper ca ti am fost de folos :*:*:X

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune poza cu catelul tau pe un stalp iar mai jos scrii pierdut nr de tel.

| Black_Cherry a răspuns:

Pune afise cu cu el in oras.

| Happy a răspuns:

Cand lucrurile merg prost, asa cum se intampla cateodata,
Cand drumul pe care-ai apucat pare sa urca neancetat,
Cand rezervele sunt mici, iar datoriile mari,
Si vrei sa zambesti dar te trezesti gemand,
Cand grijile te apasa neancetat putin cate putin,
Odihneste-te dar nu renunta.

Viata e ciudata cu rasturnarile si cotiturile ei,
Dupa cum invata fiecare dintre noi
Iar uneori soarta omului se mai schimba,
Cand trebuie sa castigi ramai pe dinafara.
Nu renunta, desi pasii iti par mici,
Ai putea reusi la urmatoarea incercare.

Adesea telul e mai aproape decat pare
Cuiva care se clatina sleit de puteri.
Adesea luptatorul se da batut exact
Inaintede-a captura cupa victoriei.
Si intelege prea tarziu, dupa ce noaptea il invaluie,
Cat de aproape ii fusese coroana luiminos de aurie.

Succesul e un esec intores pe dos,
E stralucirea ce rasare de dupa norii indoielii,
Si niciodata nu poti spune cat te aproape esti de scop,
Poate se afla langa tine, desi pare a fi departe.
Deci ramaii in lupta, cand esti cel mai rau lovit,
In clipa ce-a mai grea NU RENUNTA...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu PERFECT ce simti! animalele sunt pasiunea mea, plaang si daca vad o pasare ori cat de mica la necaz.am si eu un motanel, si imi oresc f mult un caelus, chiar am plans odata ca nu am mai putut sa imi iau unul.motanul meu a placat odata tot asa(nu voi uita asta niciodata). era iarna, si ningea rau, cred ca a fost acum doi ani. ultima data il vazusem inainte sa plec cu familia la revelion.de atunci nu-l mai vazusem 4 zile.primele 4 zile amstat calma, apoi am devenit tot mai agitata.il cautam chiar si seara pe strazi, intrebam vecinii, am trimis-o pe mama sa intrebe si pe alte strazi dar nik.trecuse o saptamana si credeam ca nu o sa-l mai vad. mama spusese sa renunt, ca-i si asa batranchatterbox...plangeam,chiar intr-o seara ma uitam cum ninge si ma gandem la bietul meu scompic.ma suna mama de la servici si atunci i-amraspuns si ma bufnit plansul si i-amzis ce fac eu fara prietenul meucrying. am stat asa 3 saptamana jumate, si intr-o seara am auzit un mieunat, f asemanator cu al lui, si m-am uitat pe geam si am inceput sa plnag.era el, pe pervazul geamului, unde statea mereu si se spala. l-am recunoscut din prima, am deschis usa l-am luat in brate si am dormit cu el in acea noapte.era extrem de slab si murdar, nu imi pasa, era cu mine acum. aa doua zi eu si mama i-am facut baie, el statea ca un copilas, fara sa scoata vreun sunet.era f fericit ca era acasa.nu stiu unde a fost, vecinii zic ca la 3 strazi de noi e o femeie nebuna care inchide toate pisiciile strazii pe care le prinde in beci. poate ca si el a fost acolo, poate a reusit sa scape, poate a fost ranitthinking oricum tot ce vreau sa zic este ca il credeam pierdut de-a binelea. daca l-as pierde, nu l-as inlocui, pentru ca mi-as aminti mereu de el.stiu ca par cam crazy, dar asta e pasiunea mea, si imi place fvmult sa ajut oamenii cand vine vb de animale. sper ca si catelul tau sa aiba un ingeras pazitor cuma avut motanelul meu. da anunturi cat mai multe, sper din tot sufletul sa-l gasesetyhappy. scuze ca am scrisatat de mult, dar in concluzie:multa bafta si nu iti face griji, sigur e bine, exista totusi si minunihappy. si aceasta a fost o intrebare f importanta, cel putin pentru minewinkinghappy. succeskiss

| Emeraude a răspuns:

Am si eu o catelusa si sincer, nu stiu ce m-as face fara ea, asa ca incerc sa-mi imaginez cum te simti, dar tot nu pot cuprinde durerea ta. E intr-adevar trist cand te atasezi de un animalut si, printr-un ghinion al sortii, il pierzi.
Eu zic totusi sa nu stai si sa-i plangi de mila, fa tot ce poti pentru a-l readuce acasa, pune afise peste tot in oras, da anunturi in mica publicitate, intreaba prin vecini, pleaca impreuna cu parintii in cautarea lui.Si mai ales, roga-te pentru el, sa nu i se intample nimic si sa se intoarca sanatos si teafar acasa.
Eu iti urez mult noroc, iti tin pumnii si sper din suflet sa-ti gasesti catelusul!
Si inca ceva : speranta moare ultima!
Pa-pa!

| DoDo a răspuns:

Stiu cm de simti asa mis-a intamplat cu lollyta mioriticul meu o luasera hinghieriam pus afise in orascu dar nimic m-am dus la sectiile de hinghierii din apropiere si acolo am gasto asa ca fa si tu ce am facut eu si rogate si la dumnezeu

| marius14 a răspuns:

Stiu si eu cum e, catelusa mea a pleacat cand avea 1 an, dar partea buna e ca s-a intors.Animalele fac mai tot timpul chestia asta... dupa ce se satura de "plimbare" se intorc acasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciini se mai si fura! Ar trebui sa te bucuri si sa te rogi sa fie asa! Un ciine furat ajunge ingrijit si apoi vindut ...deci daca n-a patit ceva rau, acum este bine la alt stapin! daca te consoleaza cu ceva

| madaluhsha explică:

Va multumesc mult pentru. ajutor, catelul meu a fost furat, dar a reujit sa scape si a venit acasa:* ( o sa am mult mai mult grija de el ca sa nu mai plece), si imi pare rau pentru. cei care si-su pierdut animalutul de companiesad. va multumesc:*:*