Dacă l-a furat cineva şi nu locuieşte prea departe, cu prima ocazie revine acasă. Eu am un câine care la 4 luni a fost 'împrumutat' de cineva. După câteva zile l-am auzit făcând scandal în faţa uşii. Îţi dai seama ce bucurie am avut.
Sper şi căţelul tău să revină acasă, dacă nu măcar trăieşte cu speranţa că acesta e bine iar cei la care se află îi acordă toată dragostea.
De ce nu pui afise pe strada cu catelul pierdut unde iti scrii strada, nr de tel etc si daca ai pune o poza cu el sau il poti descrie
acum nu stiu daca ii bun raspunsul meu dar sper ca te-am ajutat ca de cat
oricum te inteleg pentru ca si eu cand aveam 6 ani mi-a fugit catelul de acasa si l-am cautat peste tot dar nu l-am asa de trist am fost si am plans dupa el dar ce rost mai avea ca nu l-am gasit de atunci dar catelul ala imi era foarte drag sa stii
Catelul meu e disparut de un an si ceva.Crede-ma am plas si eu pe nesaturate.
Se spune ca atunci cand cainii isi doresc sa moara, pleaca de acasa sau cand sunt in calduri.Al meu a disparut, l-am cautat in tot orasu.nici nu mai stiu de el daa e viu sa mort sau unde o fi
Va multumesc pentru. raspunsuri din fericire l-am gasit:*, imi pare rau pentru. cei care nu si-au gasit animalutul de companie, raspunsurile mi-au fost de ajutor:*:*