| ridhimagupta a întrebat:

Buna am nevoie de niste idei pentru ca nu stiu cum sa fac. voi pleca l mare si imi iau ambii caini cu mine doar ca una dintre ele daca vede usa ca se deschide fuge si nu se mai opreste era sa o pierd de multe ori din cauza asta, mi-e frica ca atunci cand nu sunt in hotel sa intre cameristele sa faca curat, iar asta sa fuga si sa nu o mai poate prinde pentru ca nu voi putea lua cainii chiar peste tor cu mine.as avea nevoie de niste idei cum sa fac sa nu stau cu grija cand plec din hotel ca ar putea fugii multumesc

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Exista custi pentru transport animale si o poti lasa in cusca cat timp lipsesti.

2 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Ii legi, nimic mai simplu.

| Unicornmtfk a răspuns:

Pai sunt destule idei laughing Poti sa o legi cu o lesa lunga ca sa aiba ce sa faca. de uhm dulap, pat sau chiar pe balcon (daca ai si nu este destul de mare cainele pentru a sari sau ce stiu eu laughing
apoi a 2 varianta sunt custi uite sunt reducewri acum la zoomania si daca nu ai zoomania in oras o comazi ca nu e scump transportul.zic zoomania caci sunt reduceri. sper ca ti-am fost de ajutor stii si daca e so atasat de tine il poti lua cu tine il inveti sa inoate dar trebuie sa a grija stii laughing parca e in plus faci ce vrei :*