Pune un anunt pe internet,vorbeste cu prietenii,vecinii tai, rude, orice. poate gasesti pe cineva care vrea macar un puiut. Nu o lasa sa ii arunce .Nu conteaza daca sunt de rasa sau nu, au tot acelasi suflet si chiar nu trebuie sa fie chinuiti. Trebuie sa o convingi sa nu ii arunce, sa ii mai pastreze o perioada pana ce gasesti. Trebuie sa fie cineva.Fa poze si posteaza-le oriunde.Chiar si prin oras, pe la farmacii veterinare, Pet-shop...sunt multi oameni doritori de animalute.Bafta!
P.S -NU-i arunca!
Multumesc mult tuturor aveam nevoie de o incurajare si ma bucur ca am primit cateva Nu o sa ii arunc.O sa incerc pana la urma sa le gasesc stapani... O sa pun afise pe aici si pe site-uri ..Multumesc inca o data, mi-am recapatat increderea
Pune anunt pe net, spune ca donezi catelusi si pune si poze si ei, stai linistita ai facut bine si eu daca eram in locul tau tot asta faceam.
Prin aceeasi situatie am trecut si eu catelusa mea a fata 4 catelusi printre care si 2 cateluse. Tatal meu a vrut sa le arunce in rau insa nu l-am lasat spunandu-i ca le voi gasi stapani sti ce am facut?
1.Am pus anunturi pe cateva site-uri de adoptii
2.Am cautat potentiali stapani, care sa aiba conditii necesare intretinerii lor
3.Tu poti sa-i dai unui centru de adoptii
Sfat:Spune-i bunicii tale ca le vei gasi stapani, Nu o lasa sa ii ucida! Ei merita mai mult de atat