Mah nu crezi ca exagerezi?
Eu am avut 7 pisici deodata in casa,si le dadeam mancare o data pe zi si apa, mai mangaiam asa, exagerezi rau, sa dai pisica doar pentru ca n-ai toata ziua pentru ea aiurea esti tare aici...
N-ai nevoie sa ingrijesti pisica, 10 minute sa te ocupi pe ea in 24 de ore e mai mult de ajuns
Buna! Uite ce zic eu: daca iti iubesti pisicul foarte mult,pastreaza-l! Trebuie sa il ingrijesti, sa ii dai mancare, apa, cele necesare, nu este neaparata nevoie sa te joci cu el.Atata timp cat el stie ca il iubesti nu trebuie sa te joci cu el sau sa il duci la plimbare [cum fac oamenii care nu au ocupatie] etc.Eu zic sa il pastrezi, fiindca s-a acomodat cu tine si ii va fi greu sa se desparta de tine.
Salutări!
dacă spui că îl iubeşti şi ţii la el, nu are rost să îl dai, sincer! îi faci şi un rău.adică,el credea că tu vei fi stăpâna lui, iar acum vede că şi tu renunţi la el...
uite cum să fie cel mai bine şi pentru tine, şi pentru pisoiaş:
dacă mai ai animăluţe în casă,,, fă-le cunoştinţă"cu pisicuţa.aşa se vor împrieteni şi va avea cu cine să se joace.dar asta nu înseamnă că tu trebuie să îl ignori.
sau:
ocupă-te şi de şcoală, dar şi de el.cum? afli acum! după ce vii de la şcoală, joacă-te 5-10 minute cu el. vorbeşte-i, mângâie-l.aşa te va iubi şi el. apoi, te duci să îţi scrii, înveţi..alea alea)) şi după te mai duci la el.îl hrăneşti, te mai joci cu el. dacă este mic, faptul că tu eşti partenera lui de joacă îl va face să se simtă bine în compania ta!
Mult succes şi să îi dai un pupicel din partea mea pisoiaşului!
Neata!
Asta e lumea reala cine sa il adopte? moartea?
Stai cu el, ce cand inveti nu poti sta cu el in poala sau cand scrii? Pisicilor le place asta. Lasa prostiile astea cu ''Sa il dau la alt cineva'' mai rau ii faci fiindca s-a atasat de tine.Are si el un suflet.