Rina...in nici intr-un caz sa nu-i pui un prenume de persoana...cand pronunti numele cainelui acesta/numele/ trebuie sa aiba ecou, ecoul vocii tale pe care micuta ta il va recunoaste oricand... ia incearca...Rinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Super, nu?!
Rada, Radi, Raf, Rafale, Rafka, Rags, Raiza, Rajah, Rambo, Randy, Ranger, Ranger, Rangoon, Rank, Raskan, Rasputin, Rawette, Rayn, Reeves, Reggy, Reia, Reima, Reinbert, Relly, Remington, Renee, Renegade, Renzo, Repo, Reuben, Reve, Rex, Rexy, Rezia, Rhett, Rhino, Ricky, Riff, Rifle, Rigby, Rika, Riley, Rilka, Ringo, Ripley, Rips, Risa, Rissy, Rita, Riva, Rob, Robby, Robert, Robinson, Rocco, Rocket, Rocky, Rodney, Rogue, Rojo, Roman, Romulus, Ron, Ronco, Ronna, Rookie, Rooster, Roscoe, Rothschild, Rover, Roxina, Roxy, Roy, Rudolph, Ruffian, Rufus, Rugby, Rumble, Runner, Russ, Rustine, Rusty, Rux, Ruxi, Ryane, Ryno
aici sunt toate numele cu R
M-am gandit sa ii pun riki, ria sau rona... ce nume preferati mai mult... eu acum ii zic riki, suna bine
oricum, va multumesc tuturor pentru nume! am avut dintre care sa aleg va raman datoare
@dianagirl stiu ca suna ciudat dar am avut 2 caini ale caror nume nu incepe cu "R" ( blacky si lucky ). si ei au murit la 3 luni respectiv 6 luni iar cainii ale caror nume incep cu "R" au trait 10, 13 ani... stiu ca suna ciudat dar... nu vreau sa mai risc cu inca un catel
1.Rossa
2.Rita
3.Regina
4.Ria
5.Rosita
6.Rufina
:* Succes pentru alegerea numelui
Ra de la Amon Ra -zeul suprem in mitologia egipteana
Egiptenii antici credeau ca el a creat lumea si ca rasaritul soarelui a fost pentru sine un simbol al creatiei. Ciclul zilei, incepand cu rasaritul soarelui si incheindu-se cu apusul sau, pentru ca sa rasara a doua zi, simbolizeaza renasterea si asa Ra a devenit forta suprema a creatiei si stapanul vietii.
anonim_4396 întreabă: