Pai si eu am un caine nevaccinat.Ideea este sa vezi sa nu aiba purici, dar ca sa previi asta pune-i totusi o zgarda antipureci...altceva nu stiu sa te duci la un medic sa ii faca un control a poate cine stie la orice caine e diferit. Sper ca te-am ajutat te pup.
Foarte rau ca nu iºai facut nici un vaccin. In caz ca nu stiai exista zoonoze care se transmit de la animale la oameni!
Fugi rapid la veterinar si vaccineaza-l.
Trebuie sa aiba deja 3 vaccinuri, peste care tu ai sarit!
Spune-i veterinarului sa-l vaccineze corespunzator si data viitoare ocupa-te de aspectul asta cu mai multa responsabilitate.
Ti-ai luat caine nu jucarie de plus!
Iar referitor la caini nevaccinati : Nu, nu am caine nevaccinat si toate animalele pe care le-am avut au fost vaccinate corespunzator si deparazitate la timp. Pt ca tin atat la sanatatea lor cat si la a mea.
Iar meseria pe care o voi practica nuºmi permite sa fac erori in sensul asta.
Si eu am un caine de 2 luni. E vaccinat... iar mamei lui i'am facut primul vaccin la 1 an, deci don't worry
Vaccinarea este foarte importanta deoarece unele boli precum leptospiroza, babesioza s. a nu pot fi prevenite decat prin vaccinuri.Nu este nici o problema daca cainele nu a facut inca vaccinurile, se poate face unul cu mai multe valente.intreaba medicut veterinar
Pai si eu am un caine nevaccinat.Ideea este sa vezi sa nu aiba purici, dar ca sa previi asta pune-i totusi o zgarda antipureci...altcv nu stiu sa te duci la un medic sa ii faca un control a poate cine stie la orice caine e diferit. Sper ca te-am ajutat te pup