Ceau
Studiez medicina veterinara:
Bunicul tau greseste mult, nu e bine deloc..Lui i-ar place sa fie toata ziua legat?
Sper ca nu sunt pusi intr-un lant mare si greoi.
Trebuie sa faci ceva, cel putin cat timp nu e el 1-2 ore sa ii mai lasi liberi sa se joace, trebuie sa ii explici ca nu e okay ca lui iar convenii sa fie legat?
Si un sfat: Numai adu catei ca se chinuie.
Nu rade nimeni de tine e adevarat ca fiecare are un animalut la care tine sau...mai multi.Insa spune-i bunicului tau ca Pufa e fata si nu trebuie tinuta legata pentru ca daca alti caini sar gardul sau ajung la ea o poate bate iar Pufa si Pif pot latra si daca nu sunt legati pentru ca nu inseamna ca daca Pufa e legata va latra nici vorba.Asa ca spune-i lui bunicu sa-i dea drumul la Pufa ca ii face rau ca e fetita si ii e mai bine libera cu Pif altfel tu vei fi suparata si nu va mai avea cine sa te inveseleasca. Daca cel mare latra e de ajuns ce vrea sa faca cor in curte?:* Succes cu bunicu
Buna! Si mie mi-ar fi mila daca bunicul mi-ar lega cainele intr-adevar! si cred ca ar trebui sa ii spui sa ti-o dezlege pe Pufa macar pentru ca atunci vor fi fericiti si se vor juca impreuna! I love dogs!