1 nu stiu ce spun legile in aceasta privinta. de regula animalele nu prea au drepturi in Romania
2 ar trebui sa manance lapte praf de pisica. e un produs ce ar trebui sa il vanda in magazinele specializate. in acelasi ambalaj vine si o sticla de plastic si doua biberoane cu un format special. daca nu ai de ales si ii dai lapta de vaca trebuie sa il diluezi cu apa.
3 pisicile isi aleg stapanul nu stapanul pe ele. faptul ca vine la tine si doarme in poala ta e semn bun.
4 pisicile nu se imbaiaza. exista o pastila de deparazitare interna ce se administreaza odata la 3 luni. pastila se administreaza intreaga sau mai putin in functie de greutatea pisicii.
poti sa il imbaiezi fff rar daca sta in exteriorul casei, afara. de asemenea trebuie vaccinata odata pe an.
curatatul urechilor trebuie facut cu mare atentie. la cat spui ca e de mic eu as mai astepta doua trei saptamani.
daca e atat de multa murdarie adunata in urechi incearca, insa cu mare grija.
Ok,mersi foarte mult! Mai astept cateva raspunsuri de la altii ca sa dau fundita!
1.ieu zic ca da ca daca intr-o zi are ceva va trebui sa il duci la veterinar (deci trebuie) pret cum ai facut si la caine
2.lapte sa bea si apa (lasa 2 boluri unu cu apa altul cu lapte va alege el) si de mancare face mereu reclame wiskas deci wiskas ar fi bun dar nu din alea tari de pui ( e mai multe categorii)
3.sa fuga de tine e normal e mic asa face si copii mici de om nu e prea mare diferenta intre intre un bebelus si pisica mica deci compoartate ca la catel doar sa le dai la amandoi mare atentie
4.baie poti dar cu grija la pisici nu le plac apa deci va incerca sa fuga sa ai grija sa il speli tu cu mana (sa nu il bagi cu totu in cada iei tu apa in mana si torni pe el un pic) si despre urechi chiar nu stiu prea multe scuze
5.sincer aici chiar nu stiu ce sa zic dar compoartate cu el la fel de mult cum te comporti si la caine (dar la pisoi dai totusi un pic mai multa atentie e mai mic si nu are mama iti dai seama ca nu stie prea multe) bun sper ca te-am ajutat bafta cu ingrijirea lui.