| Alexandra101112 a întrebat:

Am o broasca testoasa de lac de vreo 3 zile si are 8 luni.Eu am grija de ea inca 4 zile,i-am facut acvariu frumos,cu pietre rosii,cu scoici,apa este la temperatura camerei si pana acum mai se misca,mai scotea capul, insa acum am gasit-o cu carapacea in sus si capul in ea...A murit oare? Spuneti-mi va rog, e urgent!

Răspuns Câştigător
| Ekcstsy a răspuns:

Daca i-ai pus apa de la robinet este posibil sa fi murit. Are foarte mult clor care este daunator. Trage-o de coada sau de un picior vezi daca nu da nici un semn.

5 răspunsuri:
| TheDemoJumpah a răspuns:

Nu sunt sigur, dar cred ca da.Imi pare rau pentru ea daca chiar a murit. sad

| BeyonceFan a răspuns:

Si eu am o broasca testoasa. Si ea mai sta asa. Ca sa verifici, misca putin de acvariu sau pune-i mana pe carapace. Fa ceva ca sa se miste broscuta, daca o misti si nu e moarta se va trezi. Chiar imi pare rau daca...

| Alexandra101112 explică (pentru Ekcstsy):

Multumesc si din nefericire i-am pus apa de la robinet...dar pana acum numai asa i-am pus si nu a avut nimic...

| Ekcstsy a răspuns (pentru Alexandra101112):

De 3 zile adica. Pana isi face efectul clorul dureaza putin. Daca asta este cauza. Trebuia sa ii pui pastile din alea nu stiu exact cum se numesc, sau apa fiarta si apoi racita. Pare rau...

| catalinhotic a răspuns:

Este posibil sa fi murit si din cauza temperaturei a apei, daca ii prea rece nu e bine, daca prea calda, iar nu ii bine trebuie sa fie cam 20-25 grade