| PuffaPuffy17 a întrebat:

Am o cățea de câteva zile, poate chiar o săptămână de când e la mine. O am de la nana mea, deci nu îi știu vârsta, dar oricum este mică. Cert este că acum câteva zile era perfect sănătoasă. Se juca, alerga și făcea tot felul de prostii. Cât ea era veselă, cealaltă cățelușă era doar ea bolnavă. După ce a murit, ea stătea doar în cușcă sau pe afară, dar nu mai era activă (nu sunt surori și nici nu s-au prea cunoscut). Trecând peste asta, mă doare faptul că trebuie să-i facă tata injecție în fiecare zi sau când fratele ei (nu cel de sânge *sau cum se spune*) o cheamă la joacă dar ea stă și se uită. Când mă duc la ea se uită la mine cu ochișorii ăia de cățel și ar fi păcat s-o las să moară, și în plus sora mea e o negativistă și jumătate și spune că oricum va muri. Vreau să știu ce trebuie să fac! Ar fi un mare păcat ca un suflet nevinovat să-și dea ortu popi.

3 răspunsuri:
| RoryM a răspuns:

Off saracuta de ea crying
Du-te la un medic veterinar el sigur va sti ce are.
Sper sa se insanatoseasca cat mai repede.
Si eu tin foarte mult la animale.

Răspuns utilizator avertizat
| Delia11117 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel, nu este vaccinata iar cand a murit celalalt caine boala sa transmis la ea fiindca e mai mica si cred ne vaccinata fiinda daca era vaccinata nu patea nimic, cum procedeaza tatal tau e corect. Dupa ce isi revine putin de la injectii trebuie sa ii faci un vaccin.A ceasta boal afecteaza caini si pisicile daca nu sunt vaccinati la timp pot muri.