Nu du cainele la dresaj NEVER! Acolo sunt batuti cainii. E ca un copil mic de 1 an care se joaca. Las-o si pe ea sa creasca. Ce rasa e?
Labrador corcit cu o rasa mica. asa a spus veterinarul. Mersi de sfat.
Sa-ti traiasca! Iti dau un sfat...Dai calciu (sau intreaba veterinarul ce calciu sa-i dai) ca daca e labrador corcit cu rasa mica, cand o sa creasca mai mare o sa o doara picioarele si o sa aiba probleme la ridicare.
Stai tot timpul pe capul lui, spune-i "nu-i voie" cand da sa muste, cand te musca zi "au" si ignora-l, nu te mai juca cu el. Daca il lasi asa si la un an va face la fel fiindca nu e stabilit cine este liderul. Cand te mai musca si te strange rau pune-l pe burta si tine-l acolo jos pana se calmeaza, apoi ii dai drumul.
La 5 luni nu mai e mic, la varsta asta trebuie sa stie deja cine este liderul, sa stie care ii sunt limitele, trebuie sa aiba "cei 7 ani de-acasa", joaca a fost pana la 4 luni, deja incepe sa se consolideze ce a invatat pana acum, deci daca nu-l corectezi de acum nici nu vei mai putea face ceva mai tarziu.
Catelul e catel, se joaca muscand. Nu incerca sa transformi o catelusa in pisica, pentru ca nu vei reusi. Lasa-o si pe ea sa se bucure de "copilarie"!
Nu e adevarat ca sunt batuti cainii!
eu l-am dus de 2 ori si de fiecare data eu eram de fata cand il dresa!
numai vorbiti aiurea!
Si acum sa raspund la intrebarea adresata de tine incep prin a mentiona ca are doar 5 luni si e normal sa o doara dintisorii cauta sa ii cumperi ceva de ros spre ex un os sau o jucarie de cauciuc, astfel va avea timpul ocupat.Cu trecerea timpului va scapa de acest obicei, tu doar asteapta sa ii creasca bine dintisorii!
lovelovelove întreabă: