anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o catelusa de 4-5 luni si nu stiu ce are de : nu mai mananca,vomita mereu (culoarea lamai), nu mai vine daca o chemi ca de obiceo. va rog sa imi spune-ti ce pot sa fac ca sa o fac bine, in apropiere nu am un veterinar deci nu pot sa o duc. Va rog ajutati-maa!

Răspuns Câştigător
| tuGatita a răspuns:

Uite eu nu vreau sa te sperii, dar acum 2 ani am avut si eu un catel si la un moment dat avea aceleasi simptome ca si al tau. fiind primul meu caine habar nu aveam ce sa ii fac, pana m-am gandit la veterinar era prea tarziu. in vreo 4 zile murise. probabil avea boala aia pe care o fac cainii. am patit asa ceva cu o catelusa dar nu mai stiu daca voma, i-am dat o pastila de viermi (i-am bagat-o pe gat adica) si si-a revenit pana a doua zi.dar i-am dat pastila la sfatul medicului, deci fa tot posibilul sa gasesti veterinar ca o pierzi

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| βeĺBŷŷ a răspuns:

Daca vrei sa traiasca, trebuie sa o duci.Nu-i da medicamente de capul tau.Suna la unul.Cauti pe net :'' numar veterinar din. (orasul tau). Bafta. FUNDA?

| DiaMrrr a răspuns (pentru βeĺBŷŷ):

Da dar nu este un medic veterinar aici deci nu se poate, am auzit de exemplu ca trebuie arsa pe bot sau sa ii se dea medicament, la uni chiar a functionat! ori cum mersii de "bafta"

| βeĺBŷŷ a răspuns (pentru DiaMrrr):

Nu-l arde. Sper ca te-am ajutat macar putin

| DiaMrrr a răspuns (pentru βeĺBŷŷ):

Catelusa a fost arsa si acum traieste si e foarte binee ori cum mersii de sfaturii

| βeĺBŷŷ a răspuns (pentru DiaMrrr):

N-ai pentru ce ma bucur ca e bine!

| AnabelleKr a răspuns:

Iti iubesti cainele? Atunci fa tot posibilul sa-l duci la veterinar. Ai grija sa nu aiba cumva parvoviroza caci va muri.

| ChristinneK a răspuns:

Daca stai la curte cel mai probabil a fost otravita, dar poti cauta pe net un numar de veterinar si suna sa intrebi si ce medicamente i-ar recomanda.

| andreiandries a răspuns:

Buna!happy Sa nu l arzi! (nu am mai auzit niciodata de asa ceva)Il poti rani! suna imediat un medic veterinar daca nu isi revine pana maine.Si eu am un caine care facea la fel cand era mic si l am dus la veterinar iar medicul mi a zis ca are toxi infectie alimentara.I au facut vreo trei injectii si te va costa 30/35 lei. Poti cauta numarul unui medic veterinar si sa l chemi la domiciliu.Sau poti sa i dai niste branza sau lapte caldut si sa l lasi sa doarma mult.Dar pentru sanatatea cainelui fa un control la veterinar. Poate fi grav dar in cazul meu nu a fost prea grav.Risca sa se imbolnaveasca si sa fie operat(nu vrei asta). Mult succes!