| anonimalma a întrebat:

Am o catelusa de o luna si ceva care nu poate sta pe picioare si nu poate merge. Ce as putea sa o fac sa o pot ajuta sa stea pe picioare? VA ROG MULT SA MA AJUTATI!

5 răspunsuri:
| JustSomebody a răspuns:

Buna.Probabil nu are suficient calciu.Calciul intareste oasele si le da putere astfel catelusa ta ar putea sa aiba forta necesara de a sta in picioruse.Este posibil sa fie insa si subdezvoltata pentru varsta ei si ar avea probabil nevoie de vitamine.Este insa si posibil sa aiba un handicap, o boala dar nu cred ca este posibil la asa o luna.Eu zic sa consulti un veterinar iar el iti va spune cauza si iti va da tratamentul.NU ii oferi calciu sau vitamine fara sfatul medicului.Cel mai sigur este sa o duci curand la un cabinet veterinar.Bafta.happy

| anonimalma explică (pentru JustSomebody):

Ma-m gandit si eu la vitamine. La veterinar chiar nu pot ajunge. Am incercat sa ii mai dau laptic pentru ca stiu ca are calciu si acum poate sta pe picioarele din fata.

| Fluturemov a răspuns:

Buna. Si eu am un ciobanesc de o luna si la fel nu se putea tine pe picioarele din fata.Cand l-am adus era foarte slab si manca putin. Am inceput sa ii dau mancare foarte des si si-a revenit acum se joaca love struck
Incearca sa ii dai niste vitamine ceva de la farmacia veterinara daca nu du-te la medicul veterinar.

| AlexandraT_4435 a răspuns:

Spune-mi te rog de unde ai catelul? daca l-ai luat din pet shop e bolnav:-s.s-ar putea sa aiba probleme la articulatii, sau sa-l doara picioarele si de aia nu merge.Mergi cu catelusa la vet acum!happy toate cele bune

| Alinna20 a răspuns (pentru AlexandraT_4435):

Pai a fatat catelusa mea 5 catelusi.