| ioana_9187 a întrebat:

Buna am o intrebare am o pisica si de vreo 3 zile ii cade parul si nu pot sa ii dau nimic de mancare pentru ca vomita si a slabit foarte tare. Va rog spuneti-mi ce pot sa fac. Din ce cauza e asa?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Mergi urgent cu ea la veterinar. Faptul ca nu mananca este un lucru foarte grav!

9 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Du-o de urgenta-urgenta la veterinar. Daca vomita si nu mananca si nu bea de 3 zile in maxim o zi iti va muri. Prin voma elimina toate lichidele si va muri deshidratata. Eu cred ca a prins ceva toxic, dar daca nu o duci la veterinar, tu n-ai ce sa-i faci.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este timpul să o duci la un control medical veterinar, este bolnăvioară.
Pa, pa.

| Roby67 a răspuns:

Probabil viermi intestinali care in acest stagiu pot sa fie tratati numai inaintea unui control medical de specialitate. Alt sfat nu pot sa iti dau.

| thealchemist a răspuns:

Sa o duci la veterinar, este bolnava.

| Teutza98 a răspuns:

Nu sunt sigura, dar cred ca daca te duci cu ea la veterinar vei afla mult mai multe.

| piciuk a răspuns:

Du-o la veterinar

| greenish a răspuns:

S`ar putea sa fie in calduri, de asta face asa.si pisica mea nu prea mananca in ultima vreme.nu`i da mancare umeda, da`i numai mancare uscata, gen Whiskas. sper sa se faca bine pisicuta ta >big grin

| Alexstrasza a răspuns:

Biby are dreptate... du-o la veterinat, el va stii mai bine happy

| ANna_8677 a răspuns:

Cel mai bine este sa o duci la medic ...depinde cati ani are, daca este vagabonda sau de casa. Trebuie urgent sa o duci la doctor pentru ca s-ar putea sa aiba un microb foarte periculos.