Nu prea mai poti face mare lucru pentru ea... Odata ce nu mai mananca in aproximativ 3 zile perusii mor de foame sau deshidratare. E posibil sa fie o infectie parazitara. Cel mai bine ar fi sa cumperi una din acele sticlute Vita Plus care previn astfel de cazuri si, daca boala nu e foarte grava poate chiar sa vindece.
Buna, mai bine du-te la veterinar pentru ca boala s-ar putea sa fie necunoscuta, si la simptomele acestea pot exista mai multe boli. Stii ce ai putea sa fac? cauta pe scurt pe net simptomele pe care le are papagalul tau si poate vei gasi raspunsuri sau leacuri.
Chiar vreau sa ma anunti daca mai traieste sau nu
Sper ac ti-am fost de ajutor.
Imi pare rau sa-ti spun si eu am avut pana acum peste 10 perusi(au murit), acum am luat alti 2....aceleasi simptome le aveau si ai mei. le-am facut ceai si si-au mai revenit, dar pentru.o scurta perioada din pacate.
Dar tu spui ca a avut boala asta din vara si nu te-ai dus la veterinar pana acum?:O
oricum nu rezista timp de 3 luni un perus cu o boala ca asta cred ca a facut-o recent..si al meu a fost bolnav si a trait ca m-am dus la veterinar ca iti va da niste antibiotice.
Si desparte perusu de cel bolnav multe boli se trasmit.
Buna mie perusul baiat ia spart un ochii femelei ce credeti ca va mai putea traii? A da se comporta tot normal mamanca si bea si cu zburatu asa si asa va rog ajutati-ma