| Mihaela2231 a întrebat:

am o intrebare
E o intrebare de la o prietena de a mea.Ea nu are calculator si m-a rugat pe mine sa pun intrebarea si sa caut pe net despre papusi.Pe prietena o cheama Andreea are 8 ani.Ea are cateva zile de cand se plictiseste(nu stiu sigur cate, cam 1 saptamana 2 zile din cate mi-a zis)M-a rugat sa caut idei cum sa se joace cu papusile(nu are multe jocuri si nici o situatie cam buna...nu are multi bani si nu-si permite sa isi cumpere jocuri....si de craciun/ziua ei ea primeste haine/ciocolata/chiar si papusi)

Deci intrebarea ei este:Ce idei pentru papusi imi dati?
Dar nu vreau idei scurte precum:

"Esti la intalnire, papusa trece pe langa tine si prietenul tau(nu sunteti prietene in joc)...(prietelun tau se uita mult la ea) ii dai o palma, cade sucul pe ea(si ea ii trage o palma)....deveniti prietene, faceti cumparaturi si asa mai departe"

Pe scurt ea vrea idei care sa dureze(adici jocul sa tina mult timp nu 30 de minute ca in exemplu) si sa fie scenariu lung

Dau funda deoarece pentru ea conteaza mult
Si sper sa fie cateva idei creative de ex:printese care...(scrieti orice vreti)

Orice idee conteaza.Nu ezitati, va rog.

Cateva detalii despre Andreea:ea are 1 sora si un frate deci cateva din jocurile ei fratii(sora si fratele) le-au stricat/le-au pastrat si tot ce mai are sunt cartile de joc si papusile si locuieste la tara, deci va rog sa scrieti

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Trebuie sa-si formeze ea propriile jocuri, sa-si puna creativitatea la treaba. In fine, ar putea sa-si imagineze ca papusiile ei sunt staturi de cinema si sa se gandeasca la idei de filme, sau unele existente deja si sa le refaca cu papusile. Poate organiza un hotel al papusilor folosind canepeaua sau scaune considerand ca un anumit loc al canapelei sau un scaun e o cameraAr putea organiza un concurs muzical iar fiecare papusa sa interpreteze un cantec