| DeDe11 a întrebat:

Buna am o intrebare legata de etanasierea cainilor vagabonzi. Daca Doamne fereste se fa liber la uciderea saracelor patrupede, vor fi omorate doar in capitala sau si in alte orase? sad

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Toti vor fi ucisi. asta e! Patrupedele astea nu se mai pot numi caini atata timp cat ataca copiii! Si crede-ma ca-i ingrozitor sa vezi o mama cu 2 copii in brate care incearca sa-i apare de o haita de caini...

Iar acum pe bune, orasele sunt facute PENTRU OAMENI. Cum animalele salbatice vaneaza si omoara alte animale care incalca teritoriul asa fac si oamenii. Cainii au ajuns pe teritoriul nostru, ii omoram. Viata unui om e mai presus de cea a unui caine! Nu-i tris cand te gandesti ca un copil de 4 ani care avea toata viata inainte a fost fost rupt in bucati de niste fiare fara suflet? Mie imi plac animalele, la tara am caine, am avut tot felul de animale de companie etc. Dar mentalitatea asta ne face sa stagnam. Cand un om are probleme nimeni nu il ajuta, toti isi vad de treaba lor. Iar acum cu cainii astia toti gata hai sa-i ajutam fara sa stim ce rau pot face ei...
Stiu ca-i vina oamenilor ca acum mult timp au abandonat cainii pe strazi dar nu mai e momentul sa ne gandim la trecut.
Eu de exemplu vreau sa ma simt in siguranta, cand ies de la scoala sa nu fiu latrat pana acasa si nici muscat, mama sa se simta in siguranta cand vine de la piata cu o sacosa (de obicei cainii se aduna si o latra. uneori chiar musca). SI nu stii ce boli pot transmite cainii astia fara stapan.

Stiu ca-i tris si dur, dar pur si simplu asta trebuie facut ca sa ne putem simti in siguranta cand iesim afara, sa putem dormi noaptea cu geamul deschis fara sa auzim latrat etc.
Nu stiu cum e la tine. dar crede-ma ca nu-i placut sa ai 2 haine te caini (15-20 fiecare) in jurul blocului care noaptea se bat si ziua ataca oamenii.

| DeDe11 explică (pentru introduaicinumele):

Mda... Mersii de raspuns. Ai dreptate... in mare parte desigur. Doarca imi e mila de puii de catei sad care mna. inca sunt nou nascuti crying

12 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Da, vor fi omorate peste tot.
Asa prostie. daca acea batrana slerozata ar fi fost pe faza cu copii, ar fi fost in regula. Daca ar fi cazut copilul in sant si si-ar fi rupt gatul? Ar fi cerut sa se desiinteze toate santurile?
Ar trebui castrati cainii si oamenii nesimtiti sa nu mai arunce caini pe strada, sa primeasca amenda pentru asa ceva.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Se zice că toţi, deşi nu ştiu cât de uşor îi pot prinde pe toţi şi CHIAR pe toţi.

| suffarstar a răspuns:

Ce spui despre oamenii care omoara saracele fiinte care nu fac rau absolut nimanui si care sunt dragalase,pufoase,numite pui de gaine? Se ucid pui de gaina cu miile,dar scopul scuza mijloacele,de asta de ce nu se face atat tam-tam? De ce nu se infiinteaza organizatia protectia puilor,sau organizatia protectia vacilor? Stiai ca porcii de sex masculin sunt castrati? Adica,li se taie efectiv testiculele? Ma gandesc ca esti constienta prin ce chinuri trec " bietele animale".
Nu cred ca se va da liber pentru ca sa fie ucis cainii,pentru ca sunt multi contra,apropos,de ce nu iei catelusul in casa la tine?
Imi plac animalele,nu ma lua in nume de rau, dar sunt convins ca problema cainilor trebuie rezolvata, nu inteleg, daca ti-ar murii fratiorul ucis de un caine? Cainii sunt in habitatul nostru, o alta solutie nu mai vad.

| Crucified a răspuns:

Nu-i logic că dacă voi omorâţi animalele, şi ele trebuie să vă omoare? Puţin îmi pasă cine moare ucis de câine. Că doar nu scade jumate din populaţia planetei, dar se poate. Oricum, aşa meritaţi. Voi vreţi să trăiţi în puf, să staţi cu cracii-n sus pe pat. Mă mir cum de nu vreţi frigider care se deschide automat, cu senzori de mişcare, la care, când te apropii de el se deschide singur. Voi vreţi o viaţă perfectă, fără obstacole. Şi când vine vorba de rezolvat probleme, vă căcaţi pe voi. Deja am deviat foarte mult de la subiect.

| miradoniz a răspuns:

S-ar putea sa nu fie eutanasiati pana la urma! ca au mai fost parca discutii de genul asta, tot revin de ani buni! si mereu aceleasi 2 solutii viabile, te omoara sau ii omori. Pacat totusi, ca poate exista si alte solutii.De exemplu, sa fie scosi din orase, unde sunt un pericol public.Adica,dusi prin paduri-sau ceva de genul asta? bine, s-ar salbatici(dar parca nici acum nu sunt foarte civilizati!)si stiu bine ca pot fi probleme serioase cand oameni incearca sa introduca animale in habitate naturale, dar pentru asta exista oameni cu studii, sa aprofundeze situatia.
In plus, poate reusesc sa descurajeze cativa taietori de lemne neautorizati.Ca pe cei cu autorizatie, oricum...

| lalaballet a răspuns:

Toti dar absolut toti fara stapan din tara. dar daca ai un caine in curte nu se pune. fi linistita!

| kidy00 a răspuns:

Toti! sad Nici eu nu sunt de acord! Este vina oamenilor care ii arunca! sad

| DeDe11 explică (pentru kidy00):

NU! :o tu glumesti? Dar..toti? Nu se poate...este este este nici nu am cuvinte cum sa ma exprim! Dar eu langa bloc am un catel straight face adica e al blocului, nu vreau sa moara! :o doamne, nu-mi vine sa cred pffuuu...

| kidy00 a răspuns (pentru DeDe11):

Toti cainii din Romania vor fi eutanasiati! sad Si mie imi pare rau, dar asta este! crying

| 12345Anonim a răspuns:

Draga,nu știu, toți caini vor muri.Stiu,uni sunt adorabili, dar in adancul sufletului sunt fiare. Daca Ionut ar fi fost fratele, verisorul sau prietenul tau.Sau chiar tu.Ti-ai fi schimbat parerea. Daca iti place un caine adopta-l, du-l la tara.NU TOTI CAINI SUNT CUM CREZI TU.OMOARA OAMENI, UN COPIL INOCENT.Ai vazut vreodata un caine care sa maraie la tine? Nu stiu daca pentru tine e suficient dar cred ca ne-am saturat de bestiile astea.

| buni55 a răspuns:

Legea e pentru. romania...deci peste tot unde sunt primari fara Dumnezeu vor fi ucisi.Solutia este adoptia si sterilizarea lor.