Lasă părinții să crească puiul. Ii trebuie cuibar sau cutie pentru a clocit, trebuie sa ii cumperi de la petshop așternut pentru cuibar de clocit. Se pune în cutie. va depune 4-5oua. Durata de clocire durează 4-5saptamani. Pasarea nu este pentru joaca ta. Lăsai sa se joace, la pasari nu le place sa fie ținute în mana sau sa le mângâi. Dăle fructe, ou fiert dat prin răzuit oare, morcov dat prin răzuit oare adaugi într-un capac de borcan (capac de plastic) dale verdeață, mărar, leuștean, lucerna, spanac, le legi cu un cablu subțire și le adaugi în colivie, dale mieji de semințe găsești la, lidl 5lei 500grame la punga. Pubele bețe de salcie în colivie sa își toceasca ciocul, lăsai sa zboare prin camera, vor întra singuri la colivie sa mănânce și sa se culce seara, nu le tine lumjna aprinsa, nu le face zgomot, seara lăsai acoperiți, schimbare apa o data pe zi Eu cresc papagali!
Multumesc căci ma intrebam de ce nu intră în cuibar dar o să încerc și chestia asta. Doar ca nu sunt foarte sigur cu lăsatul liber din colivie o să încerc cândva
Le legi cu un cablu subțire (dala de la cablu de rețeaua de calculator are 8 fire în interior ) portiță deschisa, și vor întra singuri. Sa nu fie geamul deschis sa nu lași ușa deschisă
Am încercat metoda ta de îmblânzire și a funcționat caci masculul deja sta pe mâna mea
SecretLady întreabă: