| Zozolexa a întrebat:

Am o intrebare pe care mi-o pun de mult timp.Deci am 12 ani si am o inclinatie spre muzica.Adica nu se aude chiar atat de rau.Dar nici foarte bine. Daca ma auzi iti dai seama ca nu fac canto pentru ca nu am abilitatea aia.Ma rog,voiam sa va intreb daca ar fi ok daca m-as uita pe youtube la lectii de canto si as incerca in fiecare zi,as reusi sa cant bine? Adica eu imi permit sa fac cursuri si mama a zis ca daca vreau eu ma duce la canto.Dar eu nu prea vreau sa merg la canto, nu stiu de ce, Parca imi place mai mult sa stau acasa si sa incerc sa fac la fel ca pe youtube.Castigatorul X Factor a spus ca el canta asa ca statea ore intregi pe youtube si incerca sa faca la fel.Deci e ok sa fac si eu asa? Ma ajuta? DAU FUNDA LA CEL MAI DETALIAT RASPUNS!

Răspuns Câştigător
| Bianca_Bia_1997_nL7d a răspuns:

Sall si eu am tot 12 ani. Eu am facut canto de la varsta de 5 ani si nu-ti sugerez! Mai bine pe youtube stai te uiti decat sa te duci la cursuri. Aveam tot felul de concerte si nu prea mai aveam timp de graditina(scoala). Trebuia sa plec de la scoala din cand in cand si nu aveam timp nici de invatat.
Deci eu spun sa te uiti pe youtube!
Sper ca ti-am fost de folos. big grin

2 răspunsuri:
| Alexa577 a răspuns:

Daca repeți de zi cu zi, îți antrenezi corzile vocale. Încearcă să faci vocalize.

| R0R0 a răspuns:

Da. E o idee bună.