| AndreeaM1 a întrebat:

Am o intrebare pentru voi:
Mi-am cumparat un motan acum cateva saptamani si era sa il pierd afara. S-a bagat sub o masina si cand l-a tras mama el s-a lovit. I-a aparut o bubita langa coada si din cauza bubei aleia il doare toata coada. Nu se mai joaca, e timid.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Letty03 a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

Am si eu un motan... daca vrei mai multe sfaturi poti baza pe mine. Daca vrei sa-ti tratezi motanul du-te la un medic veterinar, el stie ce sa faca si daca nu o sa fie grav acea bubita, o sa-i faca o injectie sau ii da o crema. oricum daca e zgariat nu e nimic grav.

5 răspunsuri:
| k2oor a răspuns:

Lol du-te la un medic veterinar neaparat!

| UnCorpSanatos a răspuns:

Ce urat... saracutul motan, du-te cu el la un veterinar el va descoperi daca are vreo luxatie sau ceva mai grav, daca ar fi doar din cauza bubitei sigur cu un unguent ceva se va face bine.

| Sjsosoa a răspuns:

Du-l la veterinar

| AndreeaM1 explică:

Nu mai am cand sa-l duc, maine moare. Il doare coloana si se ascunde peste tot, ma respinge. Mama a zis ca pana maine o sa moara sad Multumesc pentru raspunsuri sad

| AndreeaM1 explică:

Multumesc celor care m-au ajutat in legatura cu motanul meu, l-am dus luni la veterinar, a turbat si joi a murit cand sa il duc la un nou consult. Acum mi-am luat un nou motanel dar tot o sa il iubesc pe ala. Multumesc mult! sad