| saidlaura a întrebat:

Buna am o intrebare tata imi v-a cumpara un canar si eu sunt plecata la scoala 5-7 ore pe zi si cand mama nu e acasa e singur ce obiect pot sa ii cumpar ca sa faca ceva

Răspuns Câştigător
| Giovanna a răspuns:

Ofh relax happy nu e asa sensibil cand e vorba sa ramana singur, nu se traumatizeaza deloc happy si eu am avut canar, a murit de batranete. Daca vrei, asa pentru placerea ta, poti sa incerci sa ii pui o oglinjoara in colivie, sunt oglinzi mici speciale pentru pasari, gasesti la pet-shop tot felul de jucarioare pentru pasari happy daca vrei ceva sa-l stimuleze poti sa ii lasi muzica in surdina, ii va placea si il va determina sa cante happy eu aveam o caseta pe care erau inregistrate pasarele, iti dadea senzatia ca esti in padure, aia i-o mai puneam sa o asculte dar merge si o muzica ambientala, ii va placea mult. Asta e asa mai mult pentru placerea tawinking pentru ca pe el oricum nu-l afecteaza 5 ore de stat singur in casa happy

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

E o pasare! pune-i niste lemne si aranjeaza-le cat sa stea pe ele! la pasari nu are rost sa te complici atat! ...nu e chiar un caine stii?

| 3ntzz a răspuns:

Pai ai putea sa ii cumperi o oglinjuara dinaceea cu clopotei sau poti sa cumperi separat oglinjoara si clopotei.
Dar cel mai bine ar fi sa iti iei 2 canari ca sa isi tina companie unul altuia si sa fie de sexe diferite ca sa se iubeasca :X
Crede-ma ca acel canar se va simti singur dac nu are companie sad
Si cand esti acasa, este foarte bine pentru canar sa si vorbesti cu el, sa il imblanzesti intr-un fel.
Sper ca te-am ajutat.
Mult succes!
P. S. sa salutzi canarul din partea meawinking

| Andree a răspuns:

Buna. Si eu am papagal adica am 2 dar sunt perusi. Cel mai bine e sa-ti cumperi 2 pentru ca el se simte singur si nu o sa traiasca foarte mult chiar daca ii cumperi oglinda si jucarioare. Preferabil ar fi sa iti cumperi o femela si un mascul. Daca sunt de sexe diferite se pot saruta. Iar cand este unul nu are cu cine sa vorbeasca din aceasta cauza nu o sa traiasca foarte mult. Si nu are nimic daca esti plecata mai mult timp. Sa le pui de mancare si sa ai grija sa le cumperi mancare de canari sa nu gresesti. Poti sa-ti cumperi si un ghid. Ei mai pot manca si mere, patrunjel, pere si frunze de spanac. Bafta.

| ēน a răspuns:

Iai o oglinda, si iai ceva de rontait, lasa-i cusca langa geam, pentru a privi afara, si ai grija ca geamul sa fie inchis!

| saidlaura explică:

Am uitat sa mentionez dau funda