Studiez medicina veterinara:
Mai esti tampit?
Cum sa pui animalul sa faca asa ceva?
Concursuri de acest gen nu exista la noi in tara, nu exista concursuri nici de alergat nici de cam nimic in afara de frumusete.
De ce sa chinui animalul?
Vai ca ma faci cu frast sa te caut sa aflu de unde esti si sa trimit pe tine protectia animalelor!
Hai du-te ma. )) esti degeaba, studiezi o. ma abtin.
Mi-e mila de tine, si de parintii tai.
Un bull terrier vrei sa tracteze greutati? Nici nu e rasa menita sa faca asta. Pune-te tu in loc de cal si trage o caruta, poti? Asa si cainele...
Toata lumea greseste numai tu ai dreptate, nu? Eu nu ti-am spus "ba " fiindca nu suntem pe tarla. Daca ai vazut Bull terrier tractand o masina de 1500 kg te inseli amarnic! Ai vazut un american bulldog! Exprima-te corect daca ai pretentii la raspunsuri corecte. Nu oricine face asa ceva mai ales in Romania. Nu te baga daca habar nu ai asa sa te distrezi... de ce sa chinui bietul caine daca nu te duci la concurs cu el? Un caine este tinut in forma prin plimbari si joaca, crede-ma. Nu il tii in forma distrugandu-i musculatura .
Cate kg ai? Mai bine ia un taxi si nu exploata bietul caine.Sau ia-ti un cal...ori un tractor cu remorca.