| Denudeny a întrebat:

Am o intrebare urgenta!
Ieri, am facut o mica plimbare prin padure cu catelul meu (rasa pikineza)si, mergand foarte depate, am observat deodata lipsa catelului meu!
Pana azi nu s-a intors si tin enorm la catelul meu! Nu stiu ce sa fac, in afara sa plang!
Oare ce a patit? Sunt sigura ca nu ar fi vrut sa nu se intoarca din propria initiativa, oare la lovit cineva sau ceva? Chiar nu stiu cum s-a intamplat!? Catelul unei prietene s-a intors (pentru ca au plecat impreuna)... Asta doar fiindca l-am eliberat din lesa, pentru a avea putina libertate!

Va rog, spuneti-mi ce s-ar fi putut intampla cu el! crying

18 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

A fugit de tine pentru ca ai fost prea incompetenta sa ai grija de el. Daca nu erai incompetenta nu avea cum sa fuga.

| Denudeny explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Asa e pur si simplu parerea ta. Nu am de gand sa ma cobor la nivelul incultilor. Daca ar fi vrut sa fuga, in 4 ani ar fi avut mii de ocazi! Asa ca ai grija cum folosesti cuvintele semitoctule!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Denudeny):

Semidoct sau nu, daca nu erai handicapata nu avea cum sa dispara. Sau a fost mai destept decat tine?

'' Nu am de gand sa ma cobor la nivelul incultilor. Daca ar fi vrut sa fuga, in 4 ani ar fi avut mii de ocazi! ''

ocazi, a? mai ma faci si incult, semianalfabeto laughing

Nu stii nivelul meu mental, asa ca te rog nu folosii cuvintele astea decat pentru descrierea ta!

''Folosi'', nu ''folosii''.

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu te mai certa cu Lancelot cel viteaz ca o sa-ti bage lancea in funduletlaughing

Esti total ignorant. In primul rand daca ar fi fugit nu s-ar fi intors acasa.

Baga-ma in seama cand inveti sa scrii corect in limba romana, pana atunci am alte lucruri mai bune de facut decat sa incerc sa descifrez ce scrii tu. Am incheiat discutia acu 4 zile, credeam ca te-ai prins si tu.

| NASA10 a răspuns:

Nimic nu s-a intamplat cu el dar acolo se simnte el mai bine.

| Denudeny explică (pentru NASA10):

Nu e adevarat. S-a intors acasa ud si slab, dar a venit, chiar daca era o padure mare cu foarte multe animale...

| Lavyny26 a răspuns:

Probabil a fost atras de ceva din pădure și s-a rătăcit, tu caută-l în continuare prin pădure, pune anunțuri și caută-l și în alte locuri prin care ați mai fost împreună poate a reușit să găsească drumul spre acel loc. Multă Baftă spre să îți găsește cățelul pentru că știu cum e să-l pierzi, la mine din păcate a fost călcat de o mașină, sper să nu ai norocul meu.

| Marin_Silvia_1974 a răspuns:

Daca in padure nu sunta animale salbatice, nu-ti face griji! Problema cea mai mare e mancarea, caci el e obisnuit sa il hranesti tu... Daca e un catel sprinten si daca padurea e mai mica, atunci fii sigura ca nu mai e! Daca e credincios si fricos, s-ar putea sa-l gasesti! Pune anunturi peste tot si roaga mai multe persoane sa te ajute.Cateii se misca repede iar tu nu poti fi in 2 locuri deodata. Daca exista un adapost pentru caini fara stapan sau gasiti pe strada poate fi acolo!

| alexutzu1238 a răspuns:

Cainele meu s-a pierdut in padure si s-a intors acasa dupa 3 luni.Nu mai avea lesa si era slabit...dar bine. Daca cainele tau te iubeste mult, si cunoaste drumul, sigur se va intoarce acasa! Du-te prin padure si cauta-l, pune anunturi pe gardurile din oras. Poate il vei gasi!

| Denudeny explică (pentru alexutzu1238):

Tine extrem de mult la mine, si adevarul e ca nu cunoaste bine drumul, a vrut dioar sa exploreze imprejurimile...

| ANDReY000 a răspuns:

Avand in vedere ca erai in padure catelul a plecat de langa tine poate pentru ca a vrut sa exploreze imprejurimile.Cred ca trebuie sa il mai cauti pentru ca poate el a vrut sa se intoarca dar s-a ratacit deoarece nu stia locul.In cel mai rau caz cineva probabil ca l-a luat.SUCCES

| Denudeny explică (pentru ANDReY000):

Ai avut dreptate s-a ratacit, pentru ca a venit acasa ud tot si ff slab...

| pufoasa34 a răspuns:

Pai ar fi putut sa iti piarda mirosul si sa nu mai gaseasca drumul spre casa sau sa fi patit ceva.