A fugit de tine pentru ca ai fost prea incompetenta sa ai grija de el. Daca nu erai incompetenta nu avea cum sa fuga.
Asa e pur si simplu parerea ta. Nu am de gand sa ma cobor la nivelul incultilor. Daca ar fi vrut sa fuga, in 4 ani ar fi avut mii de ocazi! Asa ca ai grija cum folosesti cuvintele semitoctule!
Semidoct sau nu, daca nu erai handicapata nu avea cum sa dispara. Sau a fost mai destept decat tine?
'' Nu am de gand sa ma cobor la nivelul incultilor. Daca ar fi vrut sa fuga, in 4 ani ar fi avut mii de ocazi! ''
ocazi, a? mai ma faci si incult, semianalfabeto
Nu stii nivelul meu mental, asa ca te rog nu folosii cuvintele astea decat pentru descrierea ta!
''Folosi'', nu ''folosii''.
Nu te mai certa cu Lancelot cel viteaz ca o sa-ti bage lancea in fundulet
Esti total ignorant. In primul rand daca ar fi fugit nu s-ar fi intors acasa.
Baga-ma in seama cand inveti sa scrii corect in limba romana, pana atunci am alte lucruri mai bune de facut decat sa incerc sa descifrez ce scrii tu. Am incheiat discutia acu 4 zile, credeam ca te-ai prins si tu.
Probabil a fost atras de ceva din pădure și s-a rătăcit, tu caută-l în continuare prin pădure, pune anunțuri și caută-l și în alte locuri prin care ați mai fost împreună poate a reușit să găsească drumul spre acel loc. Multă Baftă spre să îți găsește cățelul pentru că știu cum e să-l pierzi, la mine din păcate a fost călcat de o mașină, sper să nu ai norocul meu.
Daca in padure nu sunta animale salbatice, nu-ti face griji! Problema cea mai mare e mancarea, caci el e obisnuit sa il hranesti tu... Daca e un catel sprinten si daca padurea e mai mica, atunci fii sigura ca nu mai e! Daca e credincios si fricos, s-ar putea sa-l gasesti! Pune anunturi peste tot si roaga mai multe persoane sa te ajute.Cateii se misca repede iar tu nu poti fi in 2 locuri deodata. Daca exista un adapost pentru caini fara stapan sau gasiti pe strada poate fi acolo!
Cainele meu s-a pierdut in padure si s-a intors acasa dupa 3 luni.Nu mai avea lesa si era slabit...dar bine. Daca cainele tau te iubeste mult, si cunoaste drumul, sigur se va intoarce acasa! Du-te prin padure si cauta-l, pune anunturi pe gardurile din oras. Poate il vei gasi!
Tine extrem de mult la mine, si adevarul e ca nu cunoaste bine drumul, a vrut dioar sa exploreze imprejurimile...
Avand in vedere ca erai in padure catelul a plecat de langa tine poate pentru ca a vrut sa exploreze imprejurimile.Cred ca trebuie sa il mai cauti pentru ca poate el a vrut sa se intoarca dar s-a ratacit deoarece nu stia locul.In cel mai rau caz cineva probabil ca l-a luat.SUCCES
Pai ar fi putut sa iti piarda mirosul si sa nu mai gaseasca drumul spre casa sau sa fi patit ceva.
Bibik_7861 întreabă: