| myxolaryy a întrebat:

Buna am o intrebare vreau sa imi iau un cutu dar bunici mele nu-i plac animalele si nu le suportan casa ce sa fac nu pot s-o conving iar parinti meu ma lasa mil iau ce sa fac nu vreau sa ma cert cu bunicamea pe tema asata spuneti-mi ce pot face varorrrrrrrrrrggggggggggggg

4 răspunsuri:
| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Zi ca-l gi afara si gata...de cand te conduce bunicata rolling on the floor

| Emeraude a răspuns:

In primul rand, vorbeste deschis pe aceasta tema cu bunica ta, intreab-o care sunt motivele pentru care nu accepta caini in casa si expune-i si motivele pentru care tu iti doresti acest caine, asa poate va puneti de acord.
Eu zic sa te gandesti de doua ori inainte de a-ti achizitiona un caine, nu e o jucarie sau un accesoriu, necesita multa grija si atentie, trebuie scos afara des, plus ca daca il iei mic iti va da batai de cap la inceput pentru ca va trebui sa-l inveti sa faca afara si pana atunci isi va face nevoile prin casa. De asemenea, este o cheltuiala in plus pe vremurile astea, mancarea premium (cea indicata pentru caini) costa ceva bani, in jur de 25 lei kg de bobite (Royal Canin), prostiile gen Pedigree care sunt ieftine ii vor face mai mult rau decat bine. Pe langa asta, nu mai vorbim de vaccinurile si vizitele la veterinar costisitoare si ele, periajul necesar zilnic, ustensile pentru taierea unghiilor, igiena orala si a urechilor, sampoane si balsamuri, antiparazitare, etc. Sunt o groaza de alte lucruri pe care nu are rost sa ti le insir, insa te asigur ca nu e la fel de frumos pe cat pare sa ai grija de un caine, e o responsabilitate pe care daca nu esti 100% sigura ca ti-o poti asuma, mai bine renunti la ideea asta, cel putin pentru o perioada.
Uite, o alta cauza pentru care bunica ta s-ar putea sa nu fie de acord cu un caine in casa este teama ca nu cumva, tu sa te plictisesti la un moment dat de caine (cum se intampla deseori in cazul copiilor...) si toata responsabilitatea sa pice pe umerii ei!
Repet, think twice!
Mult succes, pa-pa!

| myxolaryy explică:

Pai am vb despreastab de 3 luni incoce si nu-i vreau da nu conduce bunisi si nu-s asa mica parinti ma lasa ce sa fac deci mil iau si undel tin daca ea nu vrea cand aveam 7 ani am mai avut un cutu si atunci nu s-a suparat acu de ce?

| myxolaryy explică:

Pai stai xD/t/M1rc1ul1c@/t/ ca nu stau la casa ci la bloc asa ca nul pot tine afara si nici in balcon