| Bontas_Elena_1983 a întrebat:

Am o intrebatre in legatura cu puii de zebra australiana.Am o pereche au facut 4 oua dintre care doar 3 fertile. Dupa 14 zile de clocit am vazut ca unul era fisurat se pregatea sa iasa a facut o gaura cat sa pot vedea inauntru si a deschis ciocul de 2 ori apoi nimic perechea de zebre au inceput sa ii inlature coaja dar puiul murise al doilea ou are o gaurica mica dar nu da semne ca ar iesi. Care ar putea fi probema de ce mor puii? Pe parinti i-am hranit cu hrana speciala fructe au os de sepie care ar putea fi cauza?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate au fost bolnavi
Bn

| Theodora292001 a răspuns:

Am avut si eu vreo 4 serii de pui. Prima a murit toata. Se mai intampla. Ai mei faceau cate 9 oua, 4 dispareau pe parcurs(le mancau ei sau le dadeau afara din cos), 3 erau de obicei clocite si goale sau cu pui subdezvoltati, morti, iar 2 erau cu pui sanatosi aau cam asa. Dar cum am zis, in prima serie au faxut vreo 6 oua, 3 s au dus pe parcurs, 2 clocite dar goale si ultimul era un pui mort.

Stai linistit. Nu e ceva cauzat de tine. Asa fac ele.

| Bontas_Elena_1983 explică (pentru Theodora292001):

A fost pentru pima data cand au facut oua i-am cumparat acum o luna jumate cel iesit din ou era nedezvoltat bine cred ca ii mai trebuia o zi sau doua de clocit calbenusul nu era tot absorbit si pulpele erau lipite de corp celelalte doua oua erau cu pui nedezvoltati jumate de ou gol curap pe dinauntru jumate carne. Sper sa am noroc tura viitoare.Din cele 4 seri ai reusit sa ai pui sanatosi?