Mya, tara, alice, lady, sara, ree, amy,misty, may,shion,zoey,karen,sophie,tuddy,axy,tia, mira, lia
Pe a mea o cheama Kira. Mie imi place numele asta si nu este atat de popular. Eu vruiam sa o cheme si Teddy, Diva sau Lady. Toate sunt niste nume foarte frumoasa.
Sper ca te-am ajutat PapA.
Lissa, Dydu, Linda, Fluffy, Yuki (daca e alba), Kira, Kita, Sina, Rosa (se citeste Rouza), Whinny, Tuty, Bubbless.
Buna, Bibi!
Pai iai putea pune numele Lady. Dar daca doresti sa ii pui numele asa...trebuie sa se comporte si ca o doamna!
Sper ca te-am ajutat! aa!
Bella, Angel, daca e maro Brownie ( mai e si un nume de prajitura la englezi), Amy, Lessie ( Lesi), Rouse, Lyzzie, Lola, Lulu, Beauty.
Daca este mica de statura Fifi sau Flafy. Daca este mare de exemplu Tina sau un nume favorit al tau.
Lissa, Dydu, Linda, Fluffy, Yuki (daca e alba), Kira, Kita, Sina, Rosa (se citeste Rouza), Whinny, Tuty, Bubbless, roza Mikki,Nikki,Lusie,Lassie,Cora, may,shion,zoey,karen,sophie,tuddy,axy,tia,mira,lia Miki,Riki,Lili,Momo,Nini,Riri,Ella,Berta,Lulu,Cora,Sasha... Mica- Lyza Mijlocie- Lady Mare- Rose Kira Teddy, Diva sau LadyLinda,Lissa, Biby, Roky sper ca te-am ajutat.
Lucky,Cherry
daca as avea un catel i-as da unul dintre numele astea :X pentru ca imi plac
Kira,Miky sau cum o chema pe a mea...Bibby(mai am multe nume:Fifi,Lila,Bubu,Kora, Nini, Nina etc.)
Daca este mica de statura Fifi sau Flafy. Daca este mare de exemplu Tina sau un nume favorit al tau.