| anna01 a întrebat:

Am o pereche de perusi si pana cum 7 zile baiatul era vioi, avion cum zbura, acum este atat de prapadit ca abia poate sa se mai urce pe crengutele din colivie.Nu stiu ce sa fac, nu as vrea sa moara, mi-e tare drag. II hranec bine, batoane, vitamine.Nu stiu care ar putea fi cauza slabiciunii lui.Mersi

7 răspunsuri:
| Shinen a răspuns:

Si eu am un papagal(perus) care are 2 ani. Cand era mic a patit la fel ca al tau. Dar el avea o mmare problema la picioare si nu putea deloc sa mearga. Eu am i-am dat vitamine si cam intr-o luna i-a trecut. Daca nu merge cu vitaminele(am vazut ca ii dai) du-te la medicul veterinar si povesteste-i sigur are el o solutie buna.

| scumpikkk a răspuns:

Cel mai sigur e sa mergi la un doctor veterinar si el iti va spune sigur ce are, pentru ca sfaturile noastre nu te ajuta asa mult, inainte sa nu fie prea tarziu, bafta

| TDGMeebu a răspuns:

OK

daca vrei sa'l bagi in cusca noaptea, intuneric de tot, atunci poti sa'l prinzi dar ai grija sa fie cineva langa intrerupatorul de la lumina pentru ca s'ar putea sa zboare si nu va vedea

cat despre problema lui:

s'ar putea sa fie din cauza vremii, schimbarea aceasta brusca de la cald la frig intr'o noapte;

si eu am avut o problema identica cu a ta

am fost la veterinar

si i'a dat un fel de praf sa il punem in apa

mult noroc, si pupa'l din partea mea :X kiss

| lucu a răspuns:

Daca nu stii ce sa faci dul la veterinar sau intreaba-l pe cel de la pet shop ce ai putea face dar daca nu e nimic grav lasa-l sa se mai acomodeze si sa se obisnuiasca poate isi va reveni.
noroc cu perusihappy

| Pustii a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu un veterinar poate fii ceva grav si chiar poate duce la moarte... poate fi o schimbare pe tempertatura sau ceva asemanator

| anna01 explică:

Face urat daca-l bag in cutie, e mai salbatic, nu vreau sa-l agit mult.Mersi

| crissmy a răspuns:

Te duci la veterinar...sau ii iei niste vitamine