| IrinaAndreea a întrebat:

am o pisica de 1 an care a fost sterilizata acum 5 zile. Dupa operatie, i se vedea "a treia pleoapa", dar medicul mi-a zis ca e de la crema cu care a uns-o ca sa nu se usuce retina in timpul operatiei. A doua zi nu se mai vedea acea parte alba, dar avea tendinta de a inchide partial unul din ochi, care era fara secretii. A tot facut asa pana azi, cand i-a aparut putina secretie galbena in coltul interior. Acum m-am intors cu ea de la veterinar si mi-a spus ca e in regula, nu se vede nimic anormal. Mi-a dat totusi picaturi (Oculoforte), deja administrandu-i prima doza. Acum mi se pare ca are ochiul mai apos si mai rau decat inainte de a merge la consult. E normal, oare ar putea fi ceva mai grav? In rest e bine pisica, ma rog va dati seama ca nu e chiar foarte activa dupa operatie...

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Da, pare in regula. E normal sa aiba ochii asa dupa ce ii aplici picaturile. Ar trebui sa revina la normal in 3-4 zile, maxim.

| IrinaAndreea explică (pentru thegatekeeper):

Deja e mai bine, azi ar fi ultima zi in care i le pun. Oricum luni mergem sa ii scoata firele de la operatie si mai vedem atunci... Multumesc mult. happy

| thegatekeeper a răspuns (pentru IrinaAndreea):

E bine, atunci, ma bucur happy. Nu ai pentru ce.

3 răspunsuri:
| Lisiele a răspuns:

Incearca cu ceai de musetel. Faci ceai de musetel mai tare(pui mai mult musetel in apa decat norma) il lasi sa se raceasca si cu o bucatica de vata inmuiata in ceai o speli usor de 3 ori pe zi pana isi revine.