Si la mine face la fel.
ele urasc fonul, apa, baia etc.
nu te speria e normaal
ele se sperie cand simt ca un vant cald
funda?
Deci...
Nu cred ca varsta mea conteaza, insa voiam sa spun ca pisica este foarte desteapta, si uneori se gandeste la detalii la care noi nu ne-am fi gandit la acel moment, nicidecum ca e mai desteapta ca noi, etc.
Eu m-am ingrijorat din cauza ca stiu foarte multe familii ce au pisici si niciuna nu face asa, plus ca a fost obisnuita cu sunete de mica. Ea are mai multe temeri, ii e frica de rulete, de oglinzi si ma rog, de foehnuri. Dar oricum multumesc celor ce au avut seriozitatea necesara incat sa dea un raspuns normal. Am specificat ca vreau ceva serios, si nu, cunoscatorii pot da un raspuns cert . Oricum m-am linistit, ea este o pisica dintr-o 1000, pentru ca e speciala.
Va Multumesc! Va rog, daca mai aveti raspunsuri postati-le, pana la urma acest site nu consta numai in funde, ci in ideea de a ajuta persoane. MULTUMESC!
Eu te întreb mai degrabă câți ani ai. Mai întâi „recunoști" că pisica familiei e mai deșteaptă ca voi apoi ne ceri certitudini cu privire la un comportament pe care 100% numai pisica ta îl știe. Normal că tot ceea ce pot face oamenii aici e datul cu părerea.
Se sperie și ea, e un animal și aude un mârâit agresiv de motor. O avea impresia că e câine!
"E foarte inteligenta si de multe ori ne depaseste si pe noi."
Chiar sunt momente, chiar si putine, cand esti mai desteapta ca ea?
E normal ca animelele sa se sperie de zgomote necunoscute, fie el foehn, aspirator, bohrmasina sau mai stiu eu ce. Daca nu-s obisnuite de pui cu zgomotul e mai greu sa se adapteze.
Gandeste-te ca e un aparat cat ea de mare care face un zgomot asurzitor (ele au auzul mai fin) si scoate aer cald.
De-acum cand mai ai dileme intreaba'te ce-ar gandi Sarah.
Weekend placut
Nu stiu ce sa zic,eu nu am avut niciodata pisici,insa ai putea merge la veterinar sa-i povestesti si lui ce se intampla, poate te-ar putea ajuta intr-un fel, poate pisicii tale Ii place sunetul sau poate e un tic cum ziceai si tu.In orice caz du-te la un veterinar, te-ar putea ajuta cred eu.Bafta multa.
Poate are o problema, poate ii place zgomotul acela de foehon
dua la un doctor ceva de animale exista ca un fel de phsihologi de animale.
Comportamentul unei pisici difera de la o rasa la alta, de la o pisica la alta.Nu este ceva anormal sa faca asa. Pisicile au caractere diferite, exact ca si oamenii.Nu trebuie sa te sperii ca pisicile cunoscutilor tai nu fac asa.Probabil, pisica ta este uimita de actiunea pe care o faceti cu feonul.Cand il lasati jos, ii e frica sa nu inceapa sa sufle si in ea.Acest lucru dovedeste ca este foarte inteligenta si precauta.Si eu aveam un motan care dormea in casa, si cand stingeam lumina se ducea la intrerupator si incerca sa o aprinda iarasi, ba chiar miorlaia la noi sa-l ajutam [ asta ca fapt divers ].In schimb as vrea sa ii inforez pe cai vin cu tupeu si incep sa se dea atot stiutori, stiti voi genu ala de atitudine:Nu sti ca esti prost/proasta[Scuzati de expresie] Cu ulta stima, Popa Gabriela.