| andreeahello a întrebat:

Buna
Am o pisica de aproape un an ce urmeaza sa fete.
Problema e ca parintii mei nu vor sa tina puii. Ce ar trebui sa fac cu ei?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Ar trebui sa ti puii o perioada de vreo 3 saptamani pana se intarca.Laptele matern e foarte important pentru ei si prin el isi iau toate vitaminele si anticorpii necesari ca sa aiba o imunitate cat mai buna.Intre timp iti recomand sa le faci niste poze cat mai dragute si sa le postezi pe Facebook, olx etc ca sa ii dai GRATIS.O sa faci o gramada de oameni fericiti.O alta optiune e sa contactezi asociatiile pentru protectia animalelor din orasul tau si ei vor putea sa gaseasca un foster sau oameni care sa le adopte.In adapost nu recomand sa le duci deoarece sunt putine sanse ca ei sa supravietuiasca acolo si oricat de mult ar vrea oamenii de acolo sa ajute e cam greu cu atatea animale sa se ocupe de ei ..mai mult de cazare, mancare si apica nu prea pot sa faca nu stiu cate.

9 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Le gasesti familii. Iar apoi, poti castra pisica. Este pisica de casa, nu are de ca sa tot faca pui.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Duci pisica la veterinar la castrare si puii ii dai gratis la cine vrea.

| Victoria18 a răspuns:

Ii dai gratis sau cu bani pe Olx sau Lajumate.ro
Cred ca gratis ar fi recomandat. Ai mult mai multe sanse sa ii dai pe toti. Parerea mea. Ca altfel isi ia omul si pe gratis de la vecini, prieteni, etc.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Ai putea incerca sa iti intrebi prietenii sau vecinii daca sunt interesati sa adopte.

| Chernobyl a răspuns:

Ai putea sa-i dai spre adoptie.

| GrigoreCostinel a răspuns:

Convingerea i să îi păstrați un timp și apoi încearcă să le găsești un cămin!

| AndreiV1111 a răspuns:

Du puii la un adapost ceva si apoi du te cu pisica la un veterinar sa o castreze ca sa nu mai faca alti pui

| Boeriu_Marius_1998 a răspuns:

Avort.

| CaviarDeLemn a răspuns:

Sa ii vinzi. LOL