anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o pisica si e de rasa o iubesc mult si are un an adica e adulta asa mi-a spus veterinarul totusi astazi prietena mea a venit in vizita cu catelul eii si el a rupt zgarda si a fugit spre pisica si pisica mea a sarit in ciresul vecinului. Cand am fugit spre copac ea a disparut. O sa se intoarca? Sunt ingrijorata mai ales ca va avea pui incurand.

Răspuns Câştigător
| Alexul99 a răspuns:

Nu iti pierde speranta, dar in acelasi timp ai putea sa o cauti prin cartier, sigur nu a ajuns prea departe happy.

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Acum ca a vazut ca vrei sa o dai cainelui...

| Mayar a răspuns:

Daca acum e prima data cand iese din casa, cel mai probabil ca s-a pierdut pe undeva. Intreaba vecinii. Eu am avut o pisica ce iesea de multe luni prin curte si gradina, dar la un moment dat a speriat-o ceva caine de la un vecin si a fugit pana in gradina unui vecin ce se sfla la 6 case distanta de a mea! Noroc ca m-a intrebat omul daca nu cumva am o pisica - si mi-a descris cum arata, moment in care am dat fuga sa o recuperez. Fa cercetari cat poti de repede prin vecini!

Răspuns utilizator avertizat
| sEusebiu a răspuns:

E prima oara cand iese din casa? daca nu de ce te-ai ingrijora ca nu se va mai intoarce?

| SemperPrimoris1992 a răspuns:

Se spune ca pisicile care sar in ciresi, visini, pruni si meri nu se mai intorc niciodata spre deosebire de cele care sar in peri, aluni sau nuci...
Acum asta e doar un zvon popular, tu pastreaza-ti speranta!