De la 1 an(este mai cuminte) asa a facut si pisica mea! Nu este cuminte pentru ca:este tanara si vrea sa se joace sau nu intelege.anumite lucruri!
Vrea afară să-şi ascută gheruţele pe un copac, de aceea vă zgîrie pe voi. Pune-i zgardă şi ieşi cu ea.E stresată! Aude mieunat de pisici, o atrage!
Si eu cam la varsta ta, aveam o pisicuta.Era un "tigruta" pe gri cu negru si o iubeam mult. Daca sti cum sa "comunici" cu ea va deveni cat de curand, sunt sigur, un adevarat "membru" al familiei Malinutza.
Te pupic si-astept pe viitor vesti desprea ea, despre tine.
Alexsiatat.
Heeeei La aproape 1 an şi jumătate se va cuminţi...cred. Dar nu trebuie' să uiţi că sunt unele pisici care vor fi jucăuşe mereu. Sper că te-am ajutat! Fundă? :*
Se va cuminti pe la un an si jumatate...
Si eu am o pisica de 9 luni si ma musca si ma zgarie rau de tot.....Cand scapa de mine fuge ca din pusca! Nu-ti face griji se va cuminti la un moment dat!
Cu cat imbatraneste mai mult... e mai cuminte, pentru ca varsta o impiedica sa fie la fel de activa ca [,] cand era micutsa. Ca orice pisica, zgarie, presupun ca i-au crescut gherutele! Apropo, ca orice junior, are nevoie sa roada cate ceva...