| catalinaicg a întrebat:

Am o pisicuta, si are ceva problema. Ii curge un lichid galben, poate ati mai intalnit cazul si ma puteti ajuta.

Răspuns Câştigător
| amdr001 a răspuns:

De unde ii curge acel lichid? daca ii curge pe unde face si pipi, atunci ala e lichidul de la menstruatie... la pisici acel lichid nu e rosu ci este galbui sau chiar transparent... daca ii curge din alta parte, atunci nu stiu sad sper sa nu fie ceva gravwinking

| catalinaicg explică (pentru amdr001):

Da cred ca e menstruatie. nu stiam ce fel e menstruatia la pisici. e putin mirositor si ii curge cand o mangai asa. nu stiu pare mai sensibila atunci. mersi de raspuns :*

2 răspunsuri:
| nomoretears1111 a răspuns:

Problemele de sanatate la animale sunt mult mai delicate decat la om, pentru ca un animalut nu poate sa spuna ce si cum il doare, ce simte, etc. Informatiile pe care le dai tu sunt mai mult decat vagi:"ii curge un lichid galben". De unde curge? Are miros? Cat de mult curge etc? In orice caz, daca tii la acel animalut, mergi de urgenta la veterinar, nu incerca sa il tratezi dupa ureche, pentru ca vei reusi sa ii agravezi starea. Sper din suflet sa dai curs sfatului meu si va doresc, si tie, si pisei, sa fiti sanatoase! happy