In primul rand...iti poti lua o noua pisicuta cu acordul parintilor tai! Ca sa nu iti mai fie dor de ea fa ceva(citeste sau stay pe facebook fa-ti o pagina pe facebook si pune poze aduna like-uri si asta iti va umple timpul si vei uita de ea pana la urma! Stii vorba aia,, Curiozitatea a ucis pisica'' a fost curioasa si probabil a dat o masina peste ea
Salut.
Si mie mi-au murit multe pisici, si am suferit.Dar, trebuie sa treci mai departe.Si in legatura cu pisicile jucause.Sunt site-uri cu instructiuni/dresaj la pisici, si sa stii ca fiecare pisica are o personalitate unicita, deci este posibil ca una sa invete perfect iar alta sa nu te bage in seama.Dar asa sunt pisicile.Incearca sa treci peste ea cumparandu-ti o pisica care seamana cu precedenta, sa fie de acelasi sex, dar fara acelasi nume, pentru ca exista o superstitie, dar faci ce vrei. Sper ca te-am ajutat.Nu doresc funda.
Salut.
Si mie mi-au murit multe pisici, si am suferit.Dar, trebuie sa treci mai departe.Si in legatura cu pisicile jucause.Sunt site-uri cu instructiuni/dresaj la pisici, si sa stii ca fiecare pisica are o personalitate unicita, deci este posibil ca una sa invete perfect iar alta sa nu te bage in seama.Dar asa sunt pisicile.Incearca sa treci peste ea cumparandu-ti o pisica care seamana cu precedenta,sa fie de acelasi sex, dar fara acelasi nume, pentru ca exista o superstitie, dar faci ce vrei. Sper ca te-am ajutat.Nu doresc funda.