Se rezolva :
are ghenuri de blana acumulate in stomac pe care o sa le elimine prin vomitat. o ajuti daca ii dai buruieni, spuma e suc gastric. e ok las-o savomite in final o sa elimine un smok.
p.s. bine ca ai adopat-o, norocoasa creatura!
Inseamna ca are viermisori.Dai un catel de usturoi odata pe luna daca nu merge duta la veterinar.
Banuiesc ca a trecut pe -acolo. adoptia insemna sa o iei de la un centru ceva, asta inseamna deparazitare intern/extern
Daa fost deparazitată intern și extern și vaccinată. Doar când mancanca iarba vomita. Și iarba nu o mesteca vomita exact firul de iarba nemestecat
Pai atuncea sa fi sanato si tu si animalutul, e oki treaba, va elimina ghemuri de fire de par. eu stau la casa, am mata in ograda si o observ, din cand in cand mesteca niste fire ca pretext dupa care face "boac " si scoate saliva + ghemotoace +firul de iarba oleaca molfait.
corespunde?
ai rabdare. e grele cu felinele dar merita.
Usturoiul e toxic pentru pisici si catei, nu o sa mai mearga deloc daca ii da usturoi
Eu am caine si ii dau si se simte mai bine.
In cazul pisicilor stiu ca usturoiul si ceapa sunt foarte toxice, in cazul cainilor parerile sunt impartite dar eu daca as avea caine nu as incepe sa fac astfel de teste pe el - oricum, fiecare face cum considera mai bine
Eu am cainele de noua ani si i-am dat usturoi cand avea viermisori.
Sa te bucuri cat mai mult de el
Merci.
cosminboy12 întreabă: