Nu ai ce sa faci a prins frica, la al meu ii era frica de apa de cand i-am facut baita cand era mic, numai un dresor profesionist mai poate sa il dezvete.
Pai daca nu il poti duce la veterinar du-te la mai multe farmacii daca mai ai aproape si intreaba ce poti sa-i dai.Sau mai cauta pe internet. http:\\e-pets.ro\intreaba-medicul
Poate un dresaj va ajuta parerea mea...A prins frica de la un eveniment gandesete daca l-ai speriat cu focul(gen o tigara sau chibrit)
De ex un prieten cu un beagle i-a dat catelul verisorului si acesta a incercat sa dreseze cainele (comanda mort ) dandu-i si o bataita sa zic asa si acum cainele de cate ori il vede si ii zice mort cainele se pune pe spate cu burtica in sus si incepe sa scoata sunete ciudate pentru un caine(face asa doar la acea persoana)
Orice animal poate avea câte o problema sau fobie nu cred ca ai putea găsi rezolvarea la câinele tău, părerea mea, eu am un câine și o pisica și mai dorm împreuna, dar dacă vede alta pisica prin curte deja începe sa alerge după ea
)nu am mai auzit sa faca un amstaff asa, fa-i cunostinta cu o pisica...sau cumpara-ti una, sigur o sa invete ceva de la ea)
Cand vede o pisica e dupa ea, le " iubeste"; dar asta cu focul e frica lui cea mare
E inca pui... Si ca orice animal si fiinta se sperie de ceva. Eu am catelusa de rasa ciobănesc pitic, tot de 9 luni si se sperie de o grămadă de chestii
Timee೩ întreabă:
Nelutuborda întreabă: