Trebuie certat de cate ori il prinzi ca face pe unde nu trebuie, si eu m-am chinuit pana pe la un an cu a mea sa nu mai faca pe unde apuca si mi-a fost destul de greu si au fost momente cand am si lovit-o ca ma apuca disperarea, deja stia ca nu are voie si facea in ciuda mea pe pat desi usile erau deschise, putea sa iasa afara in orice moment ca stau la curte dar facea special in pat pentru ca era extrem de rasfatata.Ma dusese la exasperare si ca sa imi protejez salteaua de pipi am cumparat cearceaf impermeabil si nu i-a placut cum fosneste si singura nu a mai facut. Oricum chestiile astea le fac dde rasfat prea mult, la concluzia asta am ajuns eu si trebuie instituita curtea martiala ca nu mai tine
Multumesc mult! Exact la fel e la mine. Exact. I s-a suflat mult in fund, de mine fiind răsfățat, de ai mei tot. E primul catel dupa mult timp in familie. Au mai avut bunicii mei un soricar dar a murit de mult si de atunci nu au mai aparut animale in familie. Iar de cand a venit el, toti il rasfata care mai de care. Cred ca o sa am mult dar foarte mult de lucru, nu? trebuie sa ii stabilesc si un program bine pus. Si eu mai tip la el si ii dau cu ziarul la fund si am mai si cu palma...Ca il puneam sa faca pe paturele de catei si nlu voia dar dupa 2 minute facea pe covor. Sper sa reuseasca. Sper sa se invete...
Eu am avut 3 caini rase diferite, si s-au invatat singuri. Trebuie scos afara la prima ora a diminetii, sa aiba alti cani cu care sa se joace afara, un parc, pentru ca un caine face pisu ca sa-si marcheze teritoriu. Cainii sunt animale, daca nu il scoti afara cand trebuie, el nu o sa invete nici o data si va lua casa ta, ca teritoriu lui, si o sa se pise pe unde poate. daca acum face asta, si nu il scoti afara cand trebuie, o sa-ti pise si o sa-ti cace casa, cel putin 12 ani de-acum in colo
Ai mei se tineau naibii, daca dormeam mai mult sau ceva, venea bubu meu sa ma scoata sa il scot afara, nici macar in curte nu facea, trebuia sa il scot afara. Si toti au facut la fel. Rareori cand nu era cineva acasa, maxim de 3-4 ori pe an se intampla.si chiar daca sunt animale, nu s-ar caca ei unde dorm, sa stea in mirosu ala. Scoate-l mai des afara. mai ales dimimeata. daca nu ai timp, da-l spre adoptie cuiva care are mai mult timp.
Deniissel întreabă: