Eeee nu e chiar asa un caine de rasa mai ales pitbull are nevoie de multe injectii cand este pui iar apoi trebuie sa-i faci anual ceva injectie antiturbare si nu turbeaza si sa fie omorat, nici nu turbeaza la 7 ani atunci in tot internetul oriunde ar scrie ca viata unui pitbull ar fi de 7 ani dar un pitbull normal traieste 11-13 ani
Funda?
Imi pare rau pentru tine, cand cainele implineste 7 ani omenesti o sa turbeze automat (doar pittbul si roodvailer) pentru ca aceste 2 rase au fost create in laborator, si programate sa turbeze, si sa atace sau chiar sa omoare stapanul si pe oricine altcineva, cand turbeaza trebuie neaparat Impuscat(ucis) pentru ca dupa cum stii caini astia sunt foarte rai
NU stiam ca daca turbeaza trebuie omorat! DE fapt, e o cruzime fata de animale pentru ca ...pentru simplul fapt ca este o cruzime! NU poti lasa sa il omoare. Adu pe cineva sa il consulte daca nu a turbat deja si poate se mai poate face ceva. Potae a fost muscat de alt caine si a turbat sau are un virus. Eu zic ca mai exista sperante pentru el deci nu te descuraja. Totusi, am auzit si cred ca e cel mai bine, daca cainele e ajuns intr-un stadiu avansat de turbare, cand nu mai poti sa faci nimic, e mai bine sa fie eutanasiat
Daca turbeaza orice animal trebuie omorat,dar un animal nu,, turbeaza'' asa, doar daca e muscat de un alt animal care are turbare.
Am auzit mituri cum ca dobermanul cand creste ii creste un os si inebuneste, sau rottweilerul trebuie impuscat la o anumita varsta pentru ca devine agresiv, sau pitbullul turbeaza cand creste.Sunt doar tampeni inventate de cei care nu au vazut un caine doar la televizor, dar isi permit sa inventeze asa ceva.
Foarte simblu cand un caine implineste 9-10 ani trebuie omorat pentru ca acestuia i se mareste creierul mai mult decat caput si aceasta constrangere a cutiei craniene il face so ia razna deci trebuie omorat
Nu te lua dupa toti fatalai acestia care habar au si pun pariu ca nu au crescut un caine macar toata viata lor eu am pittbul si pot spune ca e ff echilibrat nici vb de turbare e o aberatie cum sa ii creasca creierul mai mare ca cutia craniana nu observi aberatia? sau sa turbeze ca e programat in laborator habar nu aveti de ce vb este un suflet nu-i un motoras sau un joc pe calculator programat la o data anume sa faca ceva vorbiti prostii
Asa este (y) un om normal ( parerea mea )
Magda_Andrey_1984 întreabă: