| Oanny a întrebat:

Am o problema...Catelusa mea de 8 luni, siberian husky, nu mai mananca deloc.In ultimele doua saptamani nu a prea mai mancat iar acum in ultimele 4 zile chiar deloc, doar mai ciugulea.Este sanatoasa tun, nu are probleme. Oare care ar putea fi cauza? Oare din cauza caldurii? Sau atat mananca un husky(pe un site zicea ca o sa fim foarte uimiti de cat de putin mananca), dar nu prea cred...Deci,care ar putea fi cauza si ce as putea sa-i fac sa manance? Plz help[fundita]

Răspuns Câştigător
| kurinkita a răspuns:

Ai variat mancarea in aceasta perioada? S-ar putea sa se fi saturat daca i-ai acelasi tip de mancare si ar dori sa manance altceva.
Incearca totusi sa-i pui ceva sosuri peste mancare. Am un ciobanesc german la varsta de 1 an si tot asa a facut o perioada. Am pus ceva sosuri peste manca s-au i-am turnat putin lapte si a inceput sa manance. De la alti pasionati de caini am ineles ca astfel de caini, de talie mare incep sa manance putin odata ce sunt aproape de maturitate, unii mancand chiar odata la 2 zile, depinzand de cantitatea de mancare pe care o primesc.

Oricum, daca nu merge cu putine "condimente" pe langa sau cu mancare variata, incearca sa vezi parerea unui veterinar. Sau, cum banuiesti, poate fi de la caldura, am observat ca si al meu manca mai rar in aceasta perioada cand e mai cald.

9 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Depinde ce inseamna la tine "mananca putin". Cat anume?
Ai incercat sa-i schimbi marca boabelor?
Nu i le amesteca cu nimic. Cea mai mare greseala. Nu le va mai manca nici atat.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Du-te cu ea la un medic veterinar.

| Floreenofficial a răspuns:

Cred ca are paraziti intestinali
du-o rapid la un veterinar!
daca nu mananca ai grija macar sa bea lichide!

| Andre a răspuns:

Mancarea acceia putea fi expirata in orice caz duo la veterinar crede-ma am avut si eu un catel.plus din cauza caldurii 100 % pentru ca huski sunt caine de zapada trage sanii e foarte priceput la asa ceva crede-ma fundita

| Oanny explică:

Mda...se pare ca pana acum a facut greva foamei deoarece azi a mancat destul de bine.Si stiu ca este sanatoasa tun deoarece are o saptamana de cand am fost cu ea la control. Daca ea vrea sa faca greva foamei.asta este.laughing

| Brotacelu a răspuns:

E in greva foamei ca nu mai tii la ea atat de mult ca la in ceput laughing)

Du-o la doftorwinking

Răspuns utilizator avertizat
| emulas a răspuns:

S-ar putea sa aiba probleme dentare, durerea dentara taie pofta de mancare!

| maraa_9303 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa o duci la veterinar.