| anabellafeonix a întrebat:

Buna am o problema cu hamsterul meu, trebuie sa ii fac curat in cusca si este fosrte speriat de mine cand bag mana in cusca si mi-e frica sa nu il speri mai tare sau sa il scap prin casa, cum ii pot face curat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Articolul de pe magazinul cu hamsteri care ti l-a dat Missperfecta este foarte folositor, dar daca vrei sa-i faci curat n-ai cum sa il imblanzesti asa repede. Probabil daca il "mituiesti" cu papica lui preferata in mana ta, cand il ridici exista sanse sa te muste sau sa sara din mana, si crede-ma, te pot musca foarte tare. Daca hamsterul tau e in specia Roborovski, adica daca arata asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres r:27, s:0, i:121, asa are firea el, mai sperioasa, dar nu e exclus sa fie bland. Daca ai bila pentru hamsteri, pune-l in ea cand ii faci curat. Daca nu ai, scoate capacul de la cusca ( toate au capac, la cele cu gratii scoti gratiile ) si pune acolo o cutie de plastic ( daca e din carton o poate roade si scapa! ) si pune-i mancare in ea, iar dupa ce intra acolo, ca nu cumva sa scapa pune-l intr-un lighean.
Ca sa te imprietenesti cu micutul tau urmareste sfaturile lui Missperfecta, dar nu uita ca orice e posibil, se poate ca asa sa fie firea lui/ei.
Pa, pa! Sa ai o seara placuta si succes cu micutul!

7 răspunsuri:
| SanziiAndry a răspuns:

Ai putea: Cand vrei sa ii cureti cusca sa il pui intr-un loc sigur, de unde nu ar putea iesi, cum ar fi o cutie de carton, etc.

| SpatariuMihaela a răspuns:

Inca nu s-a acomodat cu tine.Ademeneste-l intr-un bol sau un pahar sau o oala si fa-i curat. Apoi pune-l inapoi

| anabellafeonix explică (pentru Missperfecta):

Multumesc de raspuns dar m-a ajutat mai mult raspunsul BiancaiMihaela

| anonim_4396 a răspuns (pentru anabellafeonix):

Multumesc frumos pentru fundita.

| alee012 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el poate in asa fel o sa se mai linisteasca si o sa va imprieteniti happy

| Tannia a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa te "imprietenesti" cu elhappy. Incearca sa te joci cu el sa-l faci sa te placahappy. Nu stiu cum sa-ti explic... sa petreci timp cu elhappy