| DeeaRoxana a întrebat:

Am o problemă cu mașina de cusut. Când încerc să surfilez mi se blochează acul în suveică. Ca să iasă trebuie să scoți toate piesele de jos. Alte cusături merg, dar modelul de surfilare nu mai pot să îl fac, de fiecare dată când încerc se blochează. Am de surfilat o rochie, am făcut jumătate și cealaltă jumătate nu mai pot să o fac.
Am scos ața și am pus o din nou, suveica la fel, nu înțeleg ce se întâmplă

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Chemi pe cineva care repară masini de cusut ce o fi asa de greu, caută pe google reparatii masini de cusut, suni la nea Caisă ăla si îi spui, domne am o masină si bla bla ce ai scris tu aici, ăla vine vede despre ce este vorba si spune defectul si cît te va costa reparatia, poate o ia la firmă la el in atelier sa o facă acolo si ti o va aduce in 2 saptamini daca defectul este greu de remediat acasă la tine, noi aici pe TPU nu reparăm masini de cusut nu ne pricepem. Masina clar are un defect.

| DeeaRoxana explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am înțeles ce zici, nu am zis că TPU îmi repară mașină, dar mă gândeam că în această comunitate există oameni cu o experiență mai mare că a mea și poate știu ei unele trucuri sau poate unii care s-au mai confruntat cu aceeași situație