| michelle2221 a întrebat:

Buna!
Am o problema cu pestii mei. Mai de mult aveam un peste normal si la un momentdat incepea sa se traga la o parte si sa se traga burta si statea numai pe fund pe o parte si asa. Dupa aceea am mai avut un peste care si-a gasit sfarsitul saracul de el la fel. Iar acum am al treilea care la fel se simte si imi este asa de mila de el si am pus in apa si medicamente dar nu stiu ce ajuta. Poate sa ma ajute cineva? A avut cineva aceeasi problema? Multumesc

3 răspunsuri:
| michelle2221 explică:

Am uitat sa va zic ca pestelui meu i-a aparut si pe solzi o culoare sau cum sa zic solzi au devenit rosii unde nu a fost si la gura este tot rosu.

| Flower02 a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru cu cativa pestisori de ai mei. Le-am pus in apa si albastru de metil si verde de malahit si vitamine si nimic. Pana la urma au murit. sad

| ooolifeoolol a răspuns:

Ai incalzitor pentru acvariu si pompa de oxigen?
Deci verifica temperatura apei sa nu fie prea scazuta-ridicata(in functie de ce specie de pesti ai, trebuie sa intrebi vanzatorul de la pet-shop despre ingrijirea lor, ce temperatura a apei prefera diferite tipuri de pesti).Si vezi si nivelul de oxigen din acvariu.De cate trei ori cate 10 minute cred ca e destul.pa