De fapt are vreo 4, 5. Si le "termina" in fiecare zi. Oare sa il duc la castrat?
E greu cu motanii!
ar rebui castrat, asa zic veterinarii.
dar instinctul ramane.
nu-l mai "mananca", dar tot va "iesi" la fete.
si va fi predispus la complicatii la rinichi.
asta insemnand ca va trebui sa-i iei graunte speciale.
ai de ales.
tu hotarasti pentru el.
am dedus ca e motanel.
Nah... Prefer sa il las la curve
Adrvarat.
asa am facut si eu cu al meu.
n-am vrut sa-i iau "placerea".
E motan, majoritatea pleacă de acasă, altă-dată pleaca 2-3 săptămâni...
Dacă spui că e „tăticul" multora, castrează-l.
Ok..sa-ti spun o povestioara,o vecina de-a mea si buna prietena a avut un motan negru,Misu il chema,si la fel,iesea afara la fete,nu era castrat,pana cand intr-o zi nu s-a mai intors,l-a asteptat degeaba, nu s-a mai intors, acum ii pare rau ca nu l-a castrat, il plange si in ziua de azi, era un motan super frumos si afectuos cu stapanii...acum tu decizi daca vrei sa-l castrezi sa ramana in casa cu tine, sau sa iasa afara si intr-o buna zi sa nu ti se mai intoarca.tu ii decizi soarta...Numai bine
Si-a gasit si el perechea lasa-l si tu putin singur si cand o sa simte ca are novie de tine o sa se intoarca
Lasa-l sa se distreze ce ai cu el tie iti convine sa te tina cineva numai in casa, sa nu ai voie la distractie. cand nu mai gaseste pisici in calduri o sa ste in banca lui
Asa s-a intamplat si la mine.Am avut o pisica de rasa si era mai tot timpul plecata, dar se intorcea seara, si la mine venea slab, faza e ca nu mai trebuie sa il lasi afara, tinel in casa vreo 3-5 luni.