Daca e de la caldura, trebuie sa stea undeva la racoare sa-si revina, incearca sa-i dai lapte vezi daca bea. Sper sa nu o fi otravit-o vreun prost sau ceva. Nu poti sa suni un veterinar, sau nu e vreunul deschis?
Ori si-a luat o cafteala, ori e posibil sa fi mancat ceva, o insecta veninoasa, cum ar fi vreun paianjen, capusa etc. Eu stau la bloc, si pisica mea mi-a adus de afara in casa un sarpe, am chemat pompierii sa il scoata
Este de la caldura cred. E anemica! Cheama de urgenta veterinarul... la motanul meu este prea tarziu si de cateva zile sta sa isi dea sufletul chiar daca am chemat veterinarul!
Pisicile nu prea suporta temperaturile asa ridicate. Da-i apa si lapte cat mai mult si nu uita: cheama sau du-o la veterinar!
Cred ca a batut o cineva, da i ceva bun sa manance, mai o mangai etc etc...
S-ar pute sa aiba pui si trebuie sa fete daca are tatele inegrite inseamna ca o sa aiba pui
Precis s-a incaierat cu pisica vecinilor, sau cainele sau ce animal or avea ei...
Sperietura ei dovedeste ca a cam incasat-o, daca ma intelegi...
Multumesc tuturor pentru raspunsuri (si pentru cele neserioase), pana la urma pisica mea a mancat o insecta veninoasa dar o sa isi revina