| andraelena1234567890 a întrebat:

am o problema destul de grava cu cainele meu, o cheama Katty si are 7 luni si este metis, l am gasit acum 5 luni la rapile de gunoi. era ceva negru si plangea si l am luat acasa! I-am facut toate vaccinurile.
In urma cu 2 satamani am plecat la mare, si pe Katty am lasat-o la o vecina care mai are 2 caini tot de rasa mica
Cand am venit acasa era putin mai slaba dar nu e vorba de asta
In urma cu 4 seri am observat ca se sufoca noaptea, si m am dus cu ea la vet. veterinaru era in concediu. si dupa am mers la oo farmacie vet si mi a dat niste calciu (dar nu auta cu nimic, nu are cum sa aiba lipsa de calciu si se sufoca ) asnoapte pe la 1 noapte o inceput sa se sufoce. nu mai putea respira si m am speriat enorm de mult nu stai ce sa fac, m-a dus la ea am am mangaiato pe gat si am stropit-o cu apa pe nas si pe botic, si dupa am dus-o la cutiuta undeare apa si o baut apa si i a trecut 10 minute, dupa din nou o inceput pana la 3 noaptea.(recunos si eu cat si bunica si vecina la care am lasat-o eu dat inghetata so de astea reci ). nu mai stu ce sa fac cu ea. Ce sa ii dau?
Ce sa ii fac? ajutati-ma va rog!

5 răspunsuri:
| Alllllexandra a răspuns:

Se ineaca gen scoate sunete din gat si isi misca capul ca si cum vomita, se pune jos sau in picioare dar cu capul in jos? Atunci inseamna ca are vreun fir de par pe calea respiratorie, aveti si pisici? trebuie sa ai grija ce linge de pe jos si sa nu ai par de la el sau de la pisici prin casa....Si al meu se mai ineaca din cand in cand dar dureaza 1 minut si se intampla o data pe luna. Respect ca l'ai luat de pe strada. Te respect

| andraelena1234567890 explică (pentru Alllllexandra):

Mamaia lucreaza la frizerie si mergem in fiecare zi la ea. dar mna nu stiu, nu, numai pe ea o am

| Alllllexandra a răspuns (pentru andraelena1234567890):

Vai...pai trebuie sa ai grija ce linge de pe jos sau ce miroase. Sa il supraveghezi cand mergeti acolo, serios vorbind. E viata lui in joc aici.

| ANDA135 a răspuns:

Cauta un veterinar... poate fii ceva foarte grav!

| kkjdgvchbchb a răspuns:

Eu spun ca cel mai bine e sa gasesti o persoana care stie cate ceva despre caini, daca o sa asculti sfaturi de la persoane care nu au habar de caini s-ar putea sa ii faci si mai rau