| Mary_Beatrice_1996 a întrebat:

Am o problemă mare.Am o pisica care mănâncă puii de găină doar ca nu pe cei vii si pui care mor.

De exemplu astăzi a murit un pui si ea sa dus sa-l mănânce.Cand am gasit-o eu deja ii mâncare capul.Nu ataca puii cei vii doar sa se uita la ei si ii miroase.Mi-e teama ca daca nu o dezobisnuiesc o sa mănânce si pui cei vii,iar părinți mei o sa decidă ca trebuie sa o abandonăm, iar eu nu vreau asta deoarece o iubesc multsad
PSsadpărinți nu stiu de asta)
Va rog ajutatima!

2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă s-a-nvățat cu carne crudă, să știi că nu e bine. Oricând, poate face și alte "victime" printre puișori.
Mă îndoiesc că pisica s-a hrănit cu un pui deja mort, mai degrabă l-a ucis ea.
Chiar, de unde știi că puiul era mort? Tu, dacă vezi un puișor mort, nu îl arunci? Îl lași prin curte, ca deliciu... pisicii? Mă îndoiesc că pisica îl preferă mort.
Apropo, tu îți hrănești pisica? Ori e prea flâmândă și se hrănește cu ce găsește prin jur? Învaț-o cu mâncare gătită, cu carne fiartă, pentru a se dezobișnui de gustul cărnii crude.
"Nu ataca puii cei vii doar se uita la ei si ii miroase." Culmea, doar nu s-o fi apucat să facă o selecție, unul la prânz, celălalt la cină... : ))

| Mary_Beatrice_1996 explică:

Stiu ca acel pui era mort pentru înainte ca ea sa-l ia eu il văzusem si o chemasem pe mama sa il ea, dar ea a întârziat si pisica l-a gasit.Nu poate fi flamandă deoarece o hrănesc foarte bine împreună cu celelalte 2 pisici care nu au nici o treabă cu pui.