| roberta_7421 a întrebat:

Am o problema urgenta! Pisica mea este in "calduri" si am adus un motanel in casa. S-au iubit ei, dar acum pisica mea tremura si miauna intr-una indiferent ce i-as face.Am mangait-o, am stat de vb cu ea si am incercat sa o calmez dar tot miauna.Ma puteti ajuta? Va rog frumos!

Răspuns Câştigător
| Roby67 a răspuns:

Las-o sa se linisteasca, s-ar putea sa dureze mai multe zile pana isi revine. S-ar putea sa aiba dureri foarte mari, si are nevoie de liniste. In rest dai de mancare si apa ca si pana acum, mai mult nu poti sa faci in moment pentru ea. Daca observi peste citeva zile ca se prelinge singe de sub coada du-o la veterinar, dar de regula nu se intimpla.
Bafta!

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Lasa-i mai mult timp impreuna.Inca nu i-a trecut pofta! Pisica se "iubeste" de mai multe ori.De aceea ies pui de pisici total diferiti unul de altul, pentru.ca pisica are de obicei mai multi parteneri (vorba bancului depre oameni:"cum d-zeu ai iesit unul alb si unul negru!)

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ca sa fac o gluma, inseamna ca dansul n-a facut treaba buna!big grin
Serios vorbind, daca pisica este la primele calduri isi va reveni ceva mai greu.
Sa-ti spun o intamplare amuzanta referitor la mine si prima pisica a mea.Tot asa, a intrat in calduri dar eu nu stiam cum se manifesta caldurile, credeam ca ar trebui sa aiba febra(eram copil). Cand o mangaiam pisica lua o pozitie teapana si ramanea asa. M-am dus repede la mama si i-am spus sa-mi dea bani sa ma duc la veterinar ca pisica mea a e bolnava.Am bagat mata in servieta mea de la scoala si am luat-o la fuga catre veterinar, care nu era departe.Pe drum pisica urla ca era inchisa etans si poate nu avea aer, dar eu o calmam:taci cu mama ca ajungem la nenea dr. si te face bine.La un moment dat pisica atata s-a fortat pana a reusit sa scoata capul
printre cele doua parti ale servietei si a ramas asa spanzurata! Pana am deschis geanta si am impins mata inapoi era sa moara sugrumata! In sfarsit am ajuns la doctor, si i-am spus ca pisica mea paralizeaza si ca sta curbata cu fundul in sus! Si plangeee, de ti-se rupe inima, asa o doare! Dr. s-a uitat la pisica, s-a uitat la mine si destul de incurcat mi-a spus ca pisica nu este bolnava, dar ca trebuie...sa se casatoreasca! Cand am inteles eu ce-a vrut sa spuna dr. am insfacat pisica, am zvarlit-o in geanta si am plecat umilita acasa.Nici nu i-am spus mamei ce mi-a zis dr. sa nu rada de mine! Dar mama si-a dat seama ce este cu ea si am dus-o la un vecin care avea un motanel cam de-o seama cu ea. S-au batut ca chiorii, ne-au zgariat si pe noi, ce sa faca dragoste. I-am potolit doar aruncand cu apa pe ei... Apoi am sterilizat pisica.Si totul a intrat in normal.

| xjustfearless a răspuns:

Cu siguranta " viata sexuala" o afecteaza... happy cred eu, ca motanul a cam insistat si a cam "violato" [parerea mea] - dar mai bine du-o la veterinar

| JeSa a răspuns:

Îi lipseşte/simte lipsa "motănelului"happy!

| roberta_7421 explică:

La ora asta? medicul veterinar nici nu imi raspunde la telefon.

| roberta_7421 explică:

Motanelul inca e in casa, dar cand il vede, vrea sa il zgarie si il"scuipa"

| ..._7939 a răspuns:

Pai nu a rezolvat nimic motanel. Era in calduri si acum o i-a cu friguri.Intr-o zi, doua o sa fie bine, daca au rezolvat problema caldurilor